Us presentem AmatZonia

Li hem donat nom al nostre servei d’assessorament per l’optimitació energètica dels immobles i edificis eficients batejant-lo com a AmatZonia.

Des d’Amat apostem per la sostenibilitat i l’eficiència energètica en tota mena d’immobles des de ja fa temps, i aquest és un dels motius per els que des de fa anys vam implementar el GreenDEX, el nostre índex que marca la quantitat de verd que envolta un immoble.

A AmatZonia treballem en diferents línies tant en immobles residencials com en naus industrials o seus corporatives fent projectes a mida, segons les necessitats de cada client i les possibilitats que ofereix l’edifici.

Analitzem l’edifici amb una mirada global, des de l’envolupant de l’edifici, façanes i cobertes, fins a la recuperació dels espais, avui en dia tan importants per l’ús i gaudi de les famílies com poden ser els terrats o patis posteriors.

A continuació us expliquem algunes de les possibles actuacions.

AmatZonia fa Cobertes verdes

Un dels punts sobre els què més treballem són les cobertes verdes.

Els immobles tenen molt potencial en aquest sentit perquè a la gran majoria es poden instal·lar una de les diferents tipologies de cobertes verdes.

El beneficis que aporten són molts, com l’increment del valor dels immobles, la millora en l’aïllament tèrmic, acústic i en la qualitat de l’aire, la reducció de les temperatures i per tant la reducció del consum de calefacció i aires condicionats, i millora el rendiment de la plaques fotovoltaiques. A part, una coberta verda ajuda a incrementar la biodiversitat, la qualitat de l’aire i genera oxigen alhora que es creen nous espais de reunió i esbarjo.

AmatZonia instal·la plaques fotovoltaiques

Des d’AmatZonia us guiarem i us explicarem la millor opció d’instal·lació fotovoltaica, sigui en cases unifamiliars, comunitats de veïns o naus industrials. Tot plegat ho detallem als següents posts:

AmatZonia Rehabilita edificis

L’objectiu és aconseguir uns edificis més eficients energèticament, tot contribuint a la cura del medi ambient i millorant la salut de les persones.

La gran majoria d’edificis existents són antics, sense aïllament tèrmic i amb tancaments ineficients, per tant necessiten una rehabilitació el més integral possible i amb visió d’una nova vida per l’edifici.

En el següent post podreu veure què és i com influeix en les nostres llars l’eficiència energètica i algunes de les possibles actuacions al respecte, com ara canvis en façanes, en cobertes, doble vidre amb càmera d’aire i marcs de les finestres o instal·lar calderes de condensació i aïllar canonades. També és important remarcar, que igual que les plaques fotovoltaiques són el futur, també hem de pensar en els punts de recàrrega dels cotxes elèctrics.

 

Assessorament integral des d’AmatZonia:

El nostre departament els ofereix un projecte claus en mà assessorant tot el procés, previ anàlisi de les necessitat reals a cobrir, seleccionant els proveïdors més adequats en cada cas, controlant l’execució de l’obra fins a la seva total finalització i aportant les solucions financeres necessàries en tot moment.

74 anys d’experiència al sector immobiliari ens avalen i ens permeten poder oferir una consultoria integral sobre les necessitats de qualsevol tipus d’immoble.

El nostre departament AmatZonia estarà encantat d’atendre’ls a través del següent mail: nadia.massague@amatimmo.cat