Skip to main content

Treballar a Amat

Com a empresa de serveis, som conscients que el capital més gran del que disposem són les persones.

A Amat Immobiliaris tenim clar que una empresa de serveis la fan les persones que en formen part. Creiem que per al nostre present i per al nostre futur és fonamental envoltar-se d’un equip d’excel·lents professionals, de persones que comparteixin els nostres valors i s’il·lusionin ambels nostres reptes.

Vols treballar amb nosaltres?

Estabilitat, carrera professional, formació, reptes continus, treball en equip, seguretat i projectes de futur.

Persones amb valors, compromís, il·lusió, col·laboradores, innovadores, comunicadores, dinàmiques i flexibles. Volem tenir els millors!

Estàs interessat? envia'ns el teu cv

trinitat.ropero@amatimmo.cat

Experiències Amat

Vicky Aguzado

Ex-treballadora

El meu pas per ha estat especial. M’he sentit molt bé amb les persones de l’entorn. L’aspecte més positiu per a motivar-me és que se m’ha valorat.

Sonia Rodríguez

Gestió Comunitats

M’agrada que sigui una empresa familiar i la seva estructuració. Agraeixo la companyonia i implicació del grup i, a sobre de tot, que se’ns ofereix formació continua.

Natalia Martínez

Gestió de lloguers

El meu pas per Amat ha sigut una experiència de creixement professional i personal. D’una manera o d’un altre una part de mi es quedarà sempre.

Eva Mas

Advocada| Ex-treballadora

És un referent per la seva professionalitat, especialització, l’acurat tracte al client i la innovació. El meu pas va ser una experiència professional immensa.

Dulce Guil

Ex-treballadora

Res m’ha decepcionat. Les meves expectatives s’han fet realitat. Amat és el que ven, moderna i amb implicació. Hi ha qualitat professional en el seu equip humà. Em fa sentir orgullosa