Què és el GreenDEX?

Ja fa temps que disposem del GreenDEX a la majoria de les ciutats on tenim immobles. I aquest passat setembre va arribar a un dels nostres llocs claus: Sant Cugat. Ara ja tenim gairebé el 100% dels nostres immobles coberts pel GreenDEX. Però potser cal aclarir alguns conceptes que encara no queden del tot clars.

Què és el GreenDEX, com és calcula i per a què serveix?

Per contestar totes aquestes preguntes hem contactat amb els creadors del GreenDEX, l’empresa catalana StarLab, i ens han explicat a través d’un vídeo els dubtes que poden aparèixer i com es va crear.

StarLab ens va brindar l’oportunitat de mesurar, amb aquest índex, la qualitat i quantitat de vegetació al voltant dels immobles. D’aquesta forma podem dotar de més valor a les llars que tenim i, així, els nostres clients poden valorar la qualitat de vida que es pot tenir a cada propietat en relació la seu voltant.

Tal i com expliquen al vídeo, el GreenDEX es calcula amb una ratio de 100m al voltant de l’habitatge mitjançant imatges de satèl·lit d’altra resolució, mesurant la coberta verda i integrant-ho tot als mapes d’índex coneixent el tipus de vegetació. A més a més, es va actualitzant a temps real per si pot haver-hi canvis. Però la cosa no es queda aquí sinó que de cara a un futur StarLab està treballant per poder valorar la qualitat de l’aire i del trànsit que hi ha al voltant de cada propietat.

El símbols que fem servir per marcar l’escala de valoració del GreenDEX són números del 1 al 5, sent el 1 el màxim de vegetació i el 5 sent el valor més baix.

I la millor forma de poder veure aquest índex de vegetació a cada ciutat és a través del GreenMap que podeu trobar al costat de les descripcions de cada immoble de la nostra web centrant-se en la zona de la població on està ubicat.

Gracies a l’aplicació de la tecnologia del GreenDex i la informació que ens proporciona, fa 1 any que vam rebre el premi Most Innovative Marketing Technique (premi a la tècnica de màrqueting més innovadora) que lliura Luxury Real Estate des dels Estats Units on es reuneixen empresaris del sector de més 70 països diferents.