L’Eixample Esquerra el millor barri del 2020

No fa gaires dies que des de la revista Time Out Barcelona van fer una enquesta per saber quins eren els millors barris del món basant-se en les opinions dels locals i consultant experts de les diferents revistes Time Out d’arreu del món. I és que aquest 2020, els nostres barris han adquirit una nova dimensió pel confinament que han passat moltes de les ciutats, fet que ha obligat a la gent a viure més a prop del seus veïns.

Hi ha barris i comerços que durant aquest temps s’han reinventat, i això ha fet que molta gent redescobrís el barri on viu i als seus veïns fent pujar la seva satisfacció. Després de tot això i recopilant la informació de l’enquesta, el barri que ha resultat estar a dalt de tot de la llista ha resultat ser l’Eixample Esquerra de Barcelona. Es va tornar un barri amb molta energia positiva a través dels balcons organitzant esdeveniments entre veïns, es van crear xarxes de suport, alguns comerços i restaurants va oferir descomptes per tal que tothom pogués passar molt millor el confinament.

Si ara algú, després de saber això, té en ment anar a viure cap allà us volem ensenyar alguns del pisos que hi tenim perquè pugueu viure aquest ambient meravellós.

27032- Fantàstic pis a l’Eixample Esquerra – VENUT

És un pis de segona mà de 135m2, 3 habitacions, 3 banys i terrassa ubicat a una finca senyorial del 1906. L’han reformat i han rehabilitat alguns elements originals a la vegada que han introduint materials moderns de màxima qualitat.

26921- Sensacional àtic d’alt standing

Aquest àtic dúplex de 275m2 amb 6 habitacions i 5 banys té una terrassa espectacular a la planta superior amb unes vistes magnífiques de la ciutat. A més a més, a tot l’habitatge hi ha grans finestrals que donen molta llum a l’interior durant tot el dia. La finca on està ubicat va ser construïda al 1990 i té servei de consergeria i pàrquing.