Pisos i cases amb xemeneia per passar el fred

Arriba aquesta època de l’any on preferim quedar-nos a casa i no passar fred. La millor manera de fer-ho és amb una xemeneia! Us portem els pisos i cases amb xemeneia que tenim disponibles a Amat i que són perfectes per construir una nova llar.

 

27256- El privilegi de posseir una cas al Putxet

La llar de foc que trobem en aquesta casa dóna un toc familiar i molt acollidor a aquesta sala d’estar. La casa de 4 plantes té tots els terres de parquet, un petit pati amb un piscina per passar les estones caloroses de l’estiu i la completa una gran celler amb barbacoa.

27366 – Majestuós habitatge amb detalls únics i molt ben situat. 

 

Aquest excel·lent i lluminós habitatge, amb parquet de roure, ocupa tota una planta en una finca de principis de segle, amb una majestuosa entrada a l’Avinguda Diagonal i rehabilitada integralment l’any 2000. El rebedor dona entrada a un saló amb xemeneia i sostres de més de 4 m, des d’on accedirem als dos extrems de l’habitatge.

29658 – Cèntric pis reformat recentment amb pàrquing – VENUDA

 

Pis reformat recentment, ubicat en una finca de només 6 veïns, amb la façana renovada i ascensor nou, al centre de Sant Cugat, al costat del CAP. Pis de 92 m², 3 habitacions i 2 banys, amb balcó i adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

29989 – Concepte de benestar – VENUDA

Com un oasi al centre de Sant Gervasi-Galvany, us presentem aquesta acollidora propietat, pensada per a aquells a qui atrau la sensació de viure en una casa, però sense patir els seus inconvenients ni afrontar-ne el manteniment. Ubicada en una finca clàssica, el pis s’estructura en 3 habitacions dobles, dues en suite, i un bany complet, cuina amb zona office i zona d’aigües, i un gran saló-menjador amb xemeneia, lluminós i exterior amb vistes molt relaxants.

 

Si t’ha agradat l’article, comparteix-ho !