Accelerar la transició cap a l’ús d’energia sostenible

Promoció de l’eficiència energètica i les energies renovables: Acompanyant-vos cap a un futur sostenible.

 

Del 20 al 22 de juny se celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. European Sustainable Energy Week o EUSEW, per les seves sigles en anglès, és una iniciativa de la Comissió Europea. L’objectiu d’aquesta setmana és promoure l’eficiència energètica i les energies renovables a la Unió Europea i altres països.

 

Es tracta de l’esdeveniment més gran anual dedicat a les energies renovables i a l’ús eficient de l’energia a Europa.

 

Sabem que actualment estem consumint massa energia en pràcticament totes les activitats del nostre dia a dia, però potser no sempre som conscients de tot allò que podem millorar per reduir aquest consum.

 

A casa pensem en els electrodomèstics, que tinguin millor “lletra” energètica per tal que consumeixin menys, pensem a canviar lluminària a LEDs, … però potser no sempre pensem que un dels grans consumidors d’energia és el propi edifici on es troba el pis.

 

Renovació d’edificis per que siguin mes energèticament eficents

 

A França han denominat els pisos que consumeixen molta energia com a “Passoires énergétiques” és a dir, Coladors energètics, posant ja certes restriccions als mateixos fins que millorin la seva qualificació energètica.

 

La gran majoria dels edificis van ser construïts abans de l’entrada en vigor del Codi Tècnic d’Edificació, i per això, no es van tenir en compte els aïllaments en construir-los. Aproximadament el 80% del parc immobiliari es classifica en les categories E, F i G.

 

AmatZonia us ofereix el servei de pre-diagnòstic de l’edifici per tal de conèixer, d’entrada, el consum d’energia del vostre edifici, tot plantejant opcions de rehabilitació en eficiència energètica per tal de poder fer una rehabilitació amb Fons Next Generation, amb ajuts de fins al 80%.

 

Però a part de consumir menys hem de pensar també en consumir més “net”, per tant, hem de pensar en les energies renovables.

 

Avui en dia hi ha moltes alternatives per consumir energia sostenible, sigui en edificis unifamiliars o bé en els plurifamiliars. En aquest post del bloc podeu conèixer aquestes alternatives.

 

Des d’AmatZonia volem contribuir a aquest ús més eficient de l’energia, no només durant aquesta setmana, sinó acompanyant-vos al llarg d’un procés de renovació de l’edifici. Amb això, aconseguim reduir tant el consum d’energia dels nostres habitatges com garantir que aquest consum sigui més net, utilitzant fonts d’energia sostenibles.

 

Si voleu un edifici que consumeixi menys energia, que aquesta sigui més neta, que es revaloritzi i ajudi a millorar la salut, tot plegat aprofitant ajuts a la Rehabilitació de fins al 80%, no dubteu en contactar-nos. Estarem encantats d’assessorar-vos.

 

Vols conèixer més sobre Amat Immobiliaris i els serveis que oferim? Fes clic aquí.

 

T’ha agradat l’article? Comparteix-t’ho!