Servei de Prediagnòstic de l’edifici per assolir els ajuts per a la rehabilitació d’edificis

Sabíeu que hi ha ajuts per a la rehabilitació d’edificis de fins al 80%? Des d’AmatZonia oferim un servei de prediagnòstic per assolir aquest ajuts.

 

Necessitem edificis més eficients energèticament, no només pel bé del medi ambient, sinó també per a reduir les nostres factures, tot renovant l’edifici i revalorant-lo. Els ajuts per a la rehabilitació d’edificis estan per assolir aquestes millores i contribuir a la mitigació del canvi climàtic.

 

Els fons Next Generation estan destinats a la rehabilitació en eficiència energètica, però permeten, també subvencionar altres obres necessàries a la finca. Per això és important conèixer l’estat del nostre edifici i saber què podem fer per assolir els ajuts per a la rehabilitació d’edificis.

 

Amb el servei de Prediagnòstic de l’edifici d’AmatZonia, obteniu el Certificat d’Eficiència Energètica, que us proporciona informació detallada sobre la quantitat del vostre consum d’energia i per on es malgasta.

 

A partir d’aquesta primera foto de l’edifici, preparem diverses alternatives per a assolir els diferents nivells d’ajut possibles i us mostrem totes les possibilitats de millora perquè pugueu triar el camí que millor s’adapti a les vostres necessitats com a propietaris.

 

Els 3 nivells d’ajuda que ofereixen els Fons Next Generation

 

Recordem que els FNG es componen de 3 nivells d’ajut, segons la taula que us mostrem a continuació. Des d’AmatZonia, us ajudarem a trobar les solucions més adequades per al vostre edifici, incloent-hi millores energètiques, estructurals i d’accessibilitat.

 

FONS NEXT GENERATION REHABILITACIÓ EDIFICI
Inversió subvencionable per habitatge en funció de la reducció del consum epnr
ESTALVI ENERGÈTIC ASOLLIT
AMB L’ACTUACIÓ
% MÀXIM
DE SUBVENCIÓ
QUANTITAT MÀXIMA D’AJUT
PER HABITATGE
30% ≤ AC≤ 45% 40% 6.300€
45% ≤ AC≤ 60% 65% 11.600€
AC≥ 60% 80% 18.800€

 

Aquestes millores són fonamentals per a l’estalvi econòmic individual i per a contribuir a la mitigació del canvi climàtic amb edificis que consumeixen menys energia i que fan ús de fonts d’energia verda.

 

Cal recordar que la Unió Europea ja està posant dates límit per a aquestes millores energètiques. Fa uns mesos explicàvem aquest tots els detalls de les dates límits i les accions que està establint la Unió Europea, al nostre bloc.

 

Si voleu conèixer l’estat actual del vostre edifici i trobar el millor camí per aprofitar els FNG, contacteu amb nosaltres. A AmatZonia us ajudarem a convertir el vostre edifici en un espai més eficient i sostenible.

 

Vols conèixer més sobre Amat Immobiliaris i els serveis que oferim? Fes clic aquí.

 

T’ha agradat l’article? Comparteix-t’ho!