Debat i reflexió sobre l’habitatge de lloguer

Conferència per als nostres clients i col·laboradors centrada en l’habitatge lloguer i els canvis derivats de l’entrada en vigor de la nova Llei de l’Habitatge.

 

El dimarts 4 de juliol a la tarda, des d’Amat Immobiliaris vam organitzar una conferència per als nostres clients i col·laboradors sobre el món del lloguer en el sentit més ampli. Més enllà de comentar i informar sobre els canvis derivats de l’entrada en vigor de la nova Llei de l’Habitatge, vam voler abordar les polítiques d’habitatge, especialment en l’àmbit del lloguer, i com aquestes polítiques han evolucionat al llarg de les últimes dècades fins a arribar a la situació actual.

 

Per a aquesta anàlisi, vam comptar amb la participació de la Carme Trilla, reconeguda com una de les veus més expertes i amb més trajectòria en el món de l’habitatge a Catalunya. La seva experiència i coneixement ens van proporcionar una visió enriquidora sobre el tema. A més, complementant la Carme Trilla vam comptar també amb l’Esther Vallès, Cap Patrimonial d’Amat Immobiliaris, qui es va centrar en els aspectes concrets de la Llei de l’Habitatge. La seva intervenció va ser molt útil per comprendre les implicacions pràctiques de les noves normatives. La conferència també va comptar amb la participació de Guifré Homedes, Director General d’Amat Immobiliaris, qui ens va contextualitzar els esdeveniments actuals del mercat de lloguer a Barcelona i la seva àrea d’influència.

 

Volem agrair sincerament a tots els assistents per la seva gran presència i per haver participat en el debat posterior. La seva aportació va enriquir encara més la trobada i ens va ajudar a entendre les inquietuds i les expectatives dels professionals i clients del sector immobiliari.

 

Compromesos amb un debat obert i constructiu sobre l’habitatge.

A Amat Immobiliaris estem compromesos amb la promoció d’un debat obert i constructiu sobre l’habitatge. Creiem que és fonamental entendre les polítiques i les lleis que afecten el sector per poder oferir un servei de qualitat i adaptat a les necessitats dels nostres clients.

 

Continuarem treballant per mantenir-nos actualitzats i informats sobre les novetats en matèria d’habitatge i compartint aquest coneixement amb tota la nostra comunitat. Estem convençuts que només mitjançant el diàleg i la col·laboració podem aconseguir un mercat de lloguer just i sostenible per a tots.

 

Us convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials i al nostre bloc d’Amat Immobiliaris, on trobareu més informació i recursos relacionats amb el món de l’habitatge i l’immobiliari. Gràcies a tots per la vostra confiança i continuarem treballant per oferir-vos el millor servei possible.

 

Vols conèixer més sobre Amat Immobiliaris i els serveis que oferim? Fes clic aquí.

 

T’ha agradat l’article? Comparteix-t’ho!