Reflexions sobre la nova Ley Nacional de la Vivienda a Barcelona

Anàlisi i debat sobre l’impacte de la nova Ley Nacional de la Vivienda al sector immobiliari.

 

Ahir, dimecres 10 d’abril de 2024, vam organitzar un esdeveniment per als nostres clients al Col·legi d’Economistes de Barcelona. L’objectiu era reflexionar sobre els darrers canvis introduïts per la nova Ley Nacional de la Vivienda, aprovada el 15 de març d’aquest mateix any. Més de 80 clients d’Amat, juntament amb membres de l’equip Amat, van omplir la sala per participar en aquest debat clau sobre el mercat immobiliari.

 

Enfocament en les implicacions pràctiques de la nova legislació

Durant l’esdeveniment, es va aprofundir en les implicacions pràctiques de la nova Ley Nacional de la Vivienda a través de les intervencions de Carme Trilla, reconeguda autoritat en l’àmbit de l’habitatge a Catalunya, i Esther Vallès, cap de Patrimonial d’Amat Immobiliaris. Trilla va aportar la seva vasta experiència i perspectiva, mentre que l’Esther Vallès es va centrar a detallar els aspectes concrets de la nova legislació. Això va ser molt útil per a aportar claredat sobre les implicacions pràctiques de la nova Ley Nacional de la Vivienda per als nostres clients.

L’esdeveniment va comptar, també, amb la participació del nostre Director General d’Amat Immobiliaris, Guifré Homedes, que va proporcionar una visió detallada de la situació actual del mercat de lloguer a Barcelona, ​​Sant Just Desvern i Sant Cugat. Utilitzant dades destacades de l’informe de mercat del 2023 presentat recentment als mitjans de comunicació, Homedes va contextualitzar els reptes i oportunitats a les quals s’enfronta el sector.

 

Debat obert amb els nostres clients sobre la nova Ley Nacional de la Vivienda

 

A Amat Immobiliaris estem compromesos amb la promoció d‟un debat obert i constructiu sobre l’habitatge. Creiem que és fonamental entendre les polítiques i les lleis que afecten el sector per poder oferir un servei de qualitat i adaptat a les necessitats dels nostres clients. Per això, després de les intervencions de Carmen Trilla, Esther Valles i Guifré Homedes, vam donar pas a un torn de preguntes amb els nostres clients. Durant aquest torn de preguntes vam tenir l’oportunitat de conèixer els seus dubtes i preocupacions, així com abordar consultes que havien quedat pendents. Aquest debat obert amb els nostres clients va enriquir encara més l’esdeveniment i ens va permetre comprendre millor les seves inquietuds i expectatives.

 

Des d’Amat, el nostre compromís és continuar treballant per mantenir informats a la nostra comunitat, sobre les novetats en matèria d’habitatge. Volem agrair sincerament a tots els assistents per la seva presència i per haver participat en el debat.

 

Vols conèixer més sobre Amat Immobiliaris i els serveis que oferim? Fes clic aquí.

 

T’ha agradat l’article? Comparteix-t’ho!