Promocions d’obra nova per estrenar

Casa i pisos d’obra nova en venda. Descobreix la teva nova llar!

Estàs pensant a comprar un immoble? L’obra nova té diversos avantatges a l’hora d’invertir en la teva nova llar, una de les més destacades és l’eficiència energètica.

 

L’habitatge d’obra nova ha de ser sostenible per llei i això pot suposar un estalvi de fins al 80%, a més de la reducció d’impacte mediambiental. A més, tots els habitatges hauran de tenir un certificat d’eficiència energètica D el gener de 2033 i el 73% d’immobles venuts de segona mà tenen una qualificació E o pitjor, segons les nostres dades.

Hem fet una selecció de 5 promocions d’obra nova, en venda, perfectes per estrenar i crear una llar.

 

Habitatges sostenibles a 15 minuts de Barcelona

JARDINS DE CAN MATAS – REF. 50336

Al cor de Tiana, envoltat d’una extensa zona verda, trobem aquest projecte de construcció sostenible, energèticament eficient i respectuós amb el medi ambient.

5 edificis de planta baixa i dues alçades, amb 12-15 habitatges per edifici. Terrasses a tots els habitatges, plantes baixes amb jardins i solàrium a la coberta. Els habitatges compten amb 2, 3 o 4 dormitoris, d’1 a 3 banys, pàrquing, traster i zona comuna enjardinada amb piscina i àrea infantil.

 

Pisos des de 290.000 €LLIUREMENT 1r TRIMESTRE 2025

 

Vols saber més sobre els pisos d’obra nova de Jardins de Can Matas?

Dona una ullada als immobles disponibles.

 

Pisos amb vistes a Sant Feliu de Llobregat

LA PORTA DE MAS LLUÍ – REF. 50332

Aquesta promoció és una rehabilitació completa de l’edifici, tant per fora com per dins i està pràcticament finalitzada. Ubicada al barri Roses-Castellbell, envoltada de comerços, serveis, parcs i transport públic.

 

Primeres plantes amb àmplies terrasses i àtics amb solàrium. Habitatges totalment exteriors d’1, 2 i 3 habitacions, amb distribucions pràctiques i còmodes, i amb places de pàrquing al mateix edifici.

Pisos des de 233.000 €LLIURAMENT SETEMBRE 2023

 

El 50% dels pisos de La Porta de Mas Lluí ja han estat venuts.

Dona una ullada als immobles disponibles!

 

Pisos en un paratge natural a Bellaterra

PIN I SOLER – REF. 50340

 

Alts estàndards de construcció i materials de qualitat són la característica principal d’aquests 11 pisos d’obra nova, ubicats entre els carrers Pin i Soler i Can Llobet, Bellaterra.

Tots els pisos es distribueixen en 3 habitacions i 3 banys, i compta amb pàrquing i traster. La promoció inclou zona comunitària amb piscina.

Pisos des de 556.000 €LLIUREMENT 1r TRIMESTRE 2025

Dona una ullada als immobles disponibles de Pin i Soler!

 

Pisos amb piscina comunitària a Hospitalet

REMUNTA CENTRE – 50317

 

Aquesta promoció és a prop del centre de l’Hospitalet i al costat d’una gran zona verda, amb serveis a prop i excel·lents comunicacions.

 

50 habitatges entre 2 i 4 habitacions amb 2 banys de disseny modern. Àmplies terrasses, amb zona comunitària amb piscina i espai per a trasters i pàrquing.

Pisos des de 287.000 €LLIUREMENT 2n SEMESTRE 2023

Dona una ullada als últims pisos disponibles de Remunta Centre!

Pisos sostenibles a Mollet del Vallès

ÀGORA SANTA ROSA – 50338

Aquesta promoció es troba en una ubicació ideal, envoltada de natura i infraestructures. Al barri del mateix nom, a 5 minuts del centre i proper a Parcs com els Pinetons, dels Colors i Can Mulà.

Habitatges de 80 m², 3 habitacions i 2 banys. Plantes baixes i àtics amb àmplies terrasses. Zona chill-out comunitària a planta coberta, places d’aparcament i trasters.

Pisos des de 175.000 €LLIUREMENT DESEMBRE DE 2024

Dona un cop d’ull als pisos disponibles a Àgora Santa Rosa!

Busques un immoble de luxe?

Mira aquesta selecció d’obra nova de luxe que hem fet o visita’ns a AmatLuxury!

 

Per qualsevol dubte, o si vols informació, pots contactar amb nosaltres a través d’info@amatimmo.cat o trucant-nos al (+34) 934 803 400.

Algunes de les promocions tenen pocs immobles disponibles.

 

Si cap d’aquestes noves promocions t’ha acabat d’agradar, podeu veure més aquí!

 

T’ha agradat l’article? Comparteix-t’ho!