75è Aniversari Amat Immobilaris

Moltes gràcies a totes i tots, amics, col·legues i socis, per compartir i celebrar el 75è Aniversari d’Amat Immobiliaris amb nosaltres i ser part de la nostra història!

 

El passat dimecres 3 de maig vam celebrar a la Sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona el 75è aniversari d’Amat Immobiliaris. Un acte dedicat a homenatjar, recórrer i valorar el passat de l’empresa, així com reconèixer la importància de la família, les dones, la cultura i la societat com pilars vitals de l’empresa. Va ser un acte elegant, emotiu i amb humor, on van assistir gairebé 600 persones, entre clients, empresaris, companys de sector, càrrecs polítics, família i amics.

 

Antoni Bassas, presentador de l’acte, va donar la benvinguda a tots els convidats i a l’orquestra OMAC, encarregada de posar la banda sonora a aquesta celebració. L’acte va començar amb un emotiu vídeo que repassava la història d’Amat amb imatges, entrevistes i intervencions, entre les quals s’incloïen els molt honorables senyors expresidents de la Generalitat Jordi Pujol, José Montilla i Artur Mas, recordant les seves experiències amb Amat i reflectint com durant aquests 75 anys, des d’Amat, hem treballat per l’empresa, la cultura i la societat.

 

Els valors, entorn els quals ha girat sempre Amat Immobiliaris, es van veure reflectits durant les entrevistes per part d’Antoni Bassas, on vam poder escoltar l’Asun Rodriguez i la Núria Abad, ambdues treballadores de l’empresa des de fa 3 dècades que van parlar de la seva experiència a Amat sent dona, treballadora i mare. Els seus respectius fills, Dani Ribera i Andrea Pérez, avui formen part de l’equip Amat i també ens van explicar la seva experiència.

 

L’entranyable Pilarín Bayés va ser l’encarregada de fer un repàs pel passat de l’empresa comentant l’auca que ha dibuixat amb motiu d’aquest 75è aniversari.

 

El to humorístic de l’acte el va posar la Judit Martin, que ens va explicar “Les 5 regles d’or” per llogar/comprar en el context social i econòmic actual.

 

El molt honorable senyor expresident Joaquim Torra, en vídeo, va posar èmfasi en la importància de l’empresa, la cultura i la societat, pilars vitals d’Amat i sobre els quals Jordi Cuixart, de forma presencial, i Òscar Camps, en vídeo, van reflexionar durant l’acte. El molt honorable senyor expresident Carles Puigdemont, també en vídeo, va ser l’encarregat de tancar aquest segment, parlant del paper de les empreses per crear activitat econòmica i riquesa.

75è Aniversari Amat
75è Aniversari Amat

Ja cap al final de l’acte es va fer reconeixement a dues generacions de clientes i a Oriol Amat catedràtic d’economia i ponent en molts dels actes organitzats per Amat, acompanyat pel seu amic i company el professor Andreu Mas – Colell. Joana Amat, Immaculada Amat i Guifré Homedes, director d’Amat Immobiliaris van fer respectius discursos finals d’agraïment, record dels qui ja no hi són i de futur. L’acte el va tancar el molt honorable senyor president Pere Aragonès qui va donar l’enhorabona i va destacar la importància de fer valer la continuïtat de projectes empresarials.

 

Per acabar, volem una vegada més agrair a tot l’equip d’Amat que va fer possible la celebració del nostre 75 aniversari; especials agraïments a l’Auditori i l’Orquestra OMAC, que van complementar tota la part cultural de l’acte.

 

Ben aviat afegirem vídeos de l’acte al nostre canal de YouTube, mentrestant podeu veure imatges de l’esdeveniment al nostre Instagram o aquí.