Sant Jordi 2023 amb roses i llibres

Celebra aquest Sant Jordi 2023 de la millor manera, envoltat de llibres, roses i en companyia d’autors i amants de la lectura.

Des d‘Amat Cultura, des de començament d’any, hem patrocinat 4 presentacions de llibres del TOT Sant Cugat, i per celebrar el Dia del Llibre i la Rosa donem una ullada aquests llibres i als seus autors. Aquest diumenge, com és costum, els carrers de Barcelona s’ompliran d’amants de la lectura que entre roses i llibres aniran en la recerca de llibres i dels seus autors, inclòs un a la nostra llista, per celebrar un any més Sant Jordi.

 

Descobreix els nostres 4 llibres per a aquest Sant Jordi 2023

 

32 de MARÇ de Xavier Bosch

La novel·la explica la història la Barbara Hébrard, una agent literària que s’instal·la a París a casa de la seva àvia, la Margaux, amb qui té una relació molt especial. Un matí del 2008, la Barbara es troba un estrany dormint al seu sofà, un enigmàtic fotògraf que acompanyarà la nostra protagonista en una recerca inesperada on descobrirà els secrets de la Margaux qui va sobreviure a l’ocupació nazi.

 

El llibre analitza el paper del periodisme al servei del nazisme i com el fotoperiodisme encarregat pels alemanys era utilitzat com una arma de seducció massiva. L’autor va presentar el seu nou llibre al març de la mà del Tot Sant Cugat on va parlar de la seva novel·la. Us deixem també una altra entrevista que Cugatmedia va fer-li a l’autor.

📌Passeig de Gràcia (entre Carrer Aragó y Carrer València) de 11 a 12h

 

Sense càstig: Deu crims impunes de Tura Soler y Jordi Grau

Els periodistes d’investigació Tura Soler i Jordi Grau repesen alguns dels casos que fan ballar el cap dels dos autors perquè són crims que segueixen sense resoldre’s perquè no s’ha aconseguit trobar l’autor dels fets o bé perquè no s’ha pogut incriminar el sospitós amb proves concloents. Els autors trepitgen l’escena de 10 crims i ens expliquen els misteris, les veritats i les incògnites d’uns assassinats que sempre recordaran perquè han quedat impunes.

 

Dona una ullada a la presentació del llibre organitzada per TOT Sant Cugat!

 

Deliciosament Cícliques de Gina Estapé

El primer receptari pensat per a cada moment del cicle menstrual. Gina Estapé, dietista, nutricionista i autora del compte d’Instagram @myhealthybites, ens explica al seu llibre com funciona el cos femení, com és possible adaptar l’alimentació a les diferents fases del cicle menstrual i quins nutrients són clau a cada moment per maximitzar el teu benestar. A més, comparteix 67 receptes saludables i delicioses!

Biotiful Moments de Chloé Sucrée

“Jo, sempre que puc, busco les meves biotiful moments. No han de ser dies especials de per si. Més aviat procuro fer del que és ordinari alguna cosa extraordinària. Tot és qüestió de perspectiva, bona actitud i de posar-hi ganes. T’invito a fer el mateix. Et sorprendrà la quantitat de moments màgics que poden aparèixer.”

 

Chloé Sucré, la fotògrafa i fundadora del bloc de cuina vegetariana Being Biotiful inclou 90 receptes al seu quart llibre que pretenen demostrar que cuinar va més enllà d’un acte quotidià, i per això ha triat 10 biotiful moments entre els quals es troben Viatges en ruta o Feeling good.

 

Des d’Amat us desitgem una bona diada de Sant Jordi! Ens veiem diumenge als carrers de Barcelona entre roses i llibres.