Les nostres millors promocions per a que estrenis la teva nova llar

Si ha arribat al moment a la vida en que ha decidit que vol comprar-se la seva llar i la vol nova de trinca, des d’Amat hem decidit fer-vos la vida una mica més fàcil i hem fet una selecció de les nostres promocions perquè pugueu triar sense preocupar-vos excessivament.

La nostra promoció més nova

 

Us presentem la promoció La Porta de Mas Lluí a Sant Feliu de Llobregat. Ubicada al barri Roses-Castellbell està a una ubicació perfecta envoltada de comerços, serveis, parcs i transport públic.

Trobem habitatges totalment exteriors de 1, 2 i 3 habitacions, amb distribucions pràctiques i còmodes. Primeres plantes i àtics amb terrasses amples en un edifici amb places de pàrquing. Es tracta de una rehabilitació d’una edifici ja existent on es renovarà tot per dins per crear els immobles lluminosos i amb vistes. Per tant, l’entrega dels pisos serà ràpida.

Nova promoció a Rubí

 

La promoció Residencial el Bosc són 38 cases unifamiliars adossades repartides en 4 illes de cases amb una zona comunitària amb piscina i aparcament per a 2 cotxes. Ubicada al costat de Sant Cugat Business Park a un entorn natural i tranquil amb una bona xarxa de transport públic i bones connexions amb Barcelona.

Són habitatges moderns, funcionals i amb acabats de qualitat, dissenyats amb distribucions pràctiques i espaioses. Amb estances exteriors, jardí i terrassa que ofereixen lluminositat a l’interior.

 

Promoció de luxe a Sant Cugat

 

El complex Zenit està format per 2 edificis amb 15 habitatges, construïts amb els millors materials, alguns dels quals són dúplex amb 2 places de pàrquing i un traster inclosos. La promoció Zenit es troba a una zona exclusiva de Sant Cugat a pocs minuts del casc antic.

Trobem habitatges amb 4 i 5 habitacions, amples terrasses, i amb una piscina comunitària envoltada d’una zona enjardinada.

Obra nova a la gran ciutat

 

La promoció Gabriel i Galan és perfecta per aquells que volen viure a Barcelona ciutat. Al districte de Sant Martí i envoltat de zones verdes, serveis i amb molt bona comunicació amb transport públic.

Són 12 habitatges d’acabats moderns amb 3 dormitoris, amb balcó o terrasses, i amb opció a trasters i places de pàrquing. Tot pensar per desitjar-hi viure i gaudir-ne.

 

A tocar de Barcelona

 

A tocar del centre de L’Hospitalet ens topem amb la promoció La Remunta Centre al costat d’una gran zona verda, amb serveis a l’abast i unes comunicacions excel·lents. Aquesta promoció permet configurar els espais segons les necessitats de cadascú ja sigui la distribució o l’interiorisme.

Seran 50 habitatges d’entre 2 i 4 habitacions amb 2 banys de disseny modern. Àmplies terrasses, amb zona comunitària amb piscina i espai per trasters i pàrquing.

Per qualsevol dubte, o si voleu informació, podeu contactar amb nosaltres a través de a info@amatimmo.cat o trucant-nos al (+34) 934 803 400.

Algunes de les promocions ja tenen pocs immobles disponibles.

Si cap d’aquestes promocions no us ha acabat fet el pes aquí teniu una tria de fa una any on podeu trobar-ne altres.


Encara no hi ha comentaris!

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.