Pis rústic al barri del Born de Barcelona

Aquesta setmana tenim el plaer de ensenyar-vos i fer-vos cinc cèntims d’aquest meravellós pis al centre de Barcelona, concretament al barri del Born.

Viure el Born és pràcticament un privilegi, ja que és un barri de Barcelona ben cèntric però que queda recollit del les zones més transitades pels cotxes i, a la vegada, està a prop del mar. El Born també es caracteritza per ser tenir identitat pròpia i uns veïns molt amables i animats, amb els quals segur que descobriràs els racons més acollidors.

Parlant de llocs acollidors, el pis que et presentem té un gran atractiu: a més del seu estil rústic que s’adapta perfectament a l’entorn on està situat, forma part d’una finca amb un pati andalús, ideal per airejar-se o passar les nits d’estiu.

És un dúplex amb sostres alts, amb menjador i cuina com en un mateix espai diàfan, una gran dormitori amb vestidor i un bany. Un pis ideal per viure amb la teva parella.

Demana’ns cita i te l’ensenyem!