Cuines modernes en tendència

A l’hora d’escollir el teu habitatge, les cuines modernes són un element fonamental.

 

Com t’imagines la teva cuina ideal? Avui descobrim 6 espais culinaris impressionants que fan de cada llar un lloc especial. Presentem cuines modernes en tendència i és per això que us hem fet un recull d’alguns dels nostres habitatges en venda.

 

Ref. 27366 – VENUDA

Habitatge de 554 m² en una finca de principis de segle, amb una majestuosa entrada a l’Avinguda Diagonal.

 

El pis compta amb 1 lluminosa sala d’estar, 3 amplis salons amb finestrals, 1 sala d’estar – menjador, cuina, 1 biblioteca i 2 àmplies suites amb bany, 2 habitacions, 1 despatx i 2 banys.
L’habitatge es completa amb 2 altells d’1,85 d’alçada, un d’ells amb bany complet, que sumen 99,65 m² d’espai útil.

 

La cuina completament equipada, ha estat dissenyada per La Cornue i disposa de 4 fogons de gas, 1 econòmica, 1 grill, 2 forns -un de gas i un altre elèctric-, campana extractora i diversos armaris en color blanc. Podem veure una cuina moderna que mescla diferents estils i marcada pel color vermell, el blanc, el daurat i el negre com a principals protagonistes. L’ús d’aquests colors requereixen màxim equilibri amb la resta d’elements que componen l’espai, perquè l’ambient no resulti fatigós. En aquest cas, el vermell, el blanc i el negre són un match absolut.

 

📍 Barcelona 🗝️ 4.200.000 € Més informació
Ref. 28380

Es tracta d’una propietat de 639 m² ubicada al cor de Ciutat Diagonal. Distribuïda en 4 plantes les quals trobem la cuina, sala d’estar-menjador amb espectaculars vistes al Sklyline de Barcelona, 7 habitacions, terrassa panoràmica, jardí privat amb piscina, zona chill out i garatge per a 4 cotxes.

 

Presenta una cuina moderna amb acabats senzills i funcionals, però a la vegada elegant, donant una sensació de netedat visual gràcies a l’illa i el contrast dels colors en blanc i negre. El disseny està pensat per ser el més funcional possible i amb gran capacitat d’emmagatzematge.

 

A més a més, mentre et prepares el teu àpat, pots gaudir de les magnífiques vistes que ofereix a l’accés al jardí.

 

📍 Esplugues de Llobregat 🗝️ 2.800.000 € Més informació
Ref. 30584  

 

Magnífica casa unifamiliar amb piscina d’aigua salada i vistes a la muntanya de Collserola. En un dels entorns més bonics del barri del Trull, trobem aquesta casa de 386 m² distribuïts en sala d’estar independent, 5 habitacions, 3 banys, cuina office, jardí amb piscina i garatge per a 4 cotxes. En el següent vídeo es pot veure la resta de la casa.

 

La cuina destaca per la seva amplitud, lluminositat i dimensions, que la fan una cuina moderna, senzilla i funcional. La forma que fa en U, ajuda a l’hora del seu ús i accessibilitat. Els colors marrons i beix de la paret donen sensació de profunditat a l’espai.

📍 El Papiol 🗝️ 1.150.000 € Més informació
Ref. 30303

 

Elegant casa totalment reformada a urbanització molt cèntrica de Sant Just Desvern. Compte amb 246 m² distribuïts en 6 habitacions (2 suites), 4 banys, sala d’estar amb cuina integrada completament panelada, terrassa, jardí, pàrquing per a dos cotxes i fabulosa zona comunitària que inclou piscina, zona enjardinada, pista de tenis, pista poliesportiva, zona infantil i saló social. En aquest vídeo es pot veure la resta de la casa.

 

La cuina es troba totalment integrada amb el menjador i això fa que jugui amb la senzillesa i discreció, creant una connexió conceptual entre ambdós espais. Tota la cuina es troba completament panelada i gràcies a això, es pot gaudir d’una gran calma visual. Podem contemplar una cuina moderna de disseny nòrdic, seguint un patró com tota la resta de la casa.

 

L’element principal en les cuines de disseny nòrdic són l’us predominant de les fustes juntament amb el color blanc o colors clars. Els elements naturals com flors seques són un imprescindible en l’acabat d’aquestes cuines.

📍 Sant Just Desvern 🗝️1.400.000 € Més informació
Ref. 30261

 

Casa ideal pels amants del luxe, dels espais amplis i el disseny funcional, ubicada a Ciutat Diagonal. Projectada pel prestigiós arquitecte Carles Ferrater i decorada per l’Estudi d’Interiorisme Farruz.

 

Distribuïda en 6 habitacions, despatx, estudi polivalent destinat a sala de billar, 7 banys, 2 àmplies sales d’estar amb accés al jardí, elegant zona menjador, cuina equipada amb electrodomèstics d’alta gamma amb gran office, bany de cortesia i zona de servei amb rebost, zona de planxa i dormitori amb bany.

 

Trobem una cuina amb inspiració industrial molt marcada amb línies rectes, acompanyada de material com l’acer inoxidable i el ferro com a protagonistes. Aquest disseny ofereix una àmplia gamma gràcies al ventall de possibilitats de mesclar diferents estils. Per exemple, es pot combinar una illeta d’acer d’estil industrial amb tocs de fusta, acabats amb textures i colors foscos, o utilitzant elements vintage. Aixi doncs, la seva estètica no es limita a un element, sinó que es conjuga amb diferents que fan que es creï un espai perfecte, actual, amb estil i modern.

 

📍 Esplugues de Llobregat 🗝️ 5.900.000 € Més informació
Ref. 30654

 

Espectacular casa de 269 m² de principis del segle XX, íntegrament rehabilitat, cuidant al màxim tots els detalls i conservant els elements arquitectònics originals.

 

Distribuïda en 2 plantes amb una fusió d’ambients entre el disseny modern i rústic. Gran sala d’estar – menjador, cuina oberta amb les màximes prestacions i sortida a còmoda terrassa de 20 m2, lavabo de cortesia, 1 dormitori tipus suite amb bany integrat, 2 dormitoris dobles exteriors i un 2n bany complet. A les golfes, hi ha un espai per a un altre dormitori i el soterrani compta amb gran sala polivalent, 2 dormitoris dobles i fantàstic bany amb banyera.

 

Una de les cuines modernes més destacades de la nostra cartera immobiliària, és aquesta que ha mantingut elements originals com la paret de pedra, però al mateix temps, donant-li un toc modern amb linies continues i pures, amb armaris sense tiradors, vitroceràmica d’ultima generació, acabats en color negre i marbre de pedra. Destaca per ser una cuina moderna, senzilla i funcional.

 

📍 Tiana 🗝️ 625.000 € Més informació

 

Què t’han semblat aquestes cuines modernes?

 

Per qualsevol dubte, o si vols informació, pots contactar amb nosaltres a través d’info@amatimmo.cat o trucant-nos al (+34) 934 803 400.

 

Si cap d’aquests immobles t’ha acabat d’agradar, pots veure més aquí!

 

T’ha agradat l’article? Comparteix-t’ho!