Habitatges amb piscines espectaculars

Ja s’acosta l’estiu, les temperatures pugen i arriben les vacances. Tenir una casa amb piscina és tot un luxe i avui us destaquem als habitatges amb piscines que tenim disponibles a Amat. Piscines impressionants i úniques per gaudir a l’estiu i fins i tot durant tot l’any. Dona una ullada a aquestes que presentem perquè no tenen comparació!

29874 – Disseny en el resort golf Torre Mirona 

Es tracta d’una propietat de luxe ubicada al ressort Torre Mirona Golf & Spa, ubicat a Navata, a l’Alt Empordà. La propietat disposa d’una parcel·la de 1.800 m² totalment assolellada, sobre la qual s’ubica un habitatge de 314 m², amb un gran jardí. La casa es distribueix en 2 plantes; a la planta baixa hi trobem la zona de les habitacions amb tres habitacions dobles tipus suite amb llit de matrimoni, bany privat amb dutxa, bany i lavabo. Totes les habitacions tenen accés i vistes al jardí i piscina. Vegeu-ne més.

29228 – La casa dels somnis

T’imagines tornant d’una tarda tranquil·la de lectura a Cala Sa Caleta pel camí de Ronda que et portarà directe a casa en deu minuts, sense perdre de vista el mar ni un segon? Aquesta casa us ofereix això i molt més. Casa d’uns 400 m² en un terreny de 1.200 m² absolutament privat amb menjador, cuina, quatre suites, sales d’usos múltiples, celler, garatge, barbacoa i molt més.

30227 – Imponent casa amb ampli jardí a zona molt cèntrica. 

Imponent casa de 350 m² a una parcel·la de 1.011 m² ubicada a zona molt cèntrica i tranquil·la. Si vol viure a prop del centre de Sant Cugat i gaudir, alhora, d’un gran jardí i bones vistes, aquesta finca complirà les seves expectatives. Magníficament ubicada, a només 10 minuts caminant de l’estació dels FGC. La finca disposa d’un preciós jardí cantoner amb piscina i d’un pàrquing amb capacitat per a 3-4 cotxes.

Disseny modern i luxe a Barcelona

Projecte arquitectònic de Joan Lao, amb estupendes vistes, amplis espais i acabats de primera qualitat. Distribuïda en 4 plantes amb ascensor. Habitatge de 850 m² amb cuina de 25 m², saló menjador de 85 m² amb sortida a terrassa. Preciós jardí amb piscina i vistes espectaculars. Veure més!

Sí, t’ha agradat l’article, comparteix-ho!