Pisos amb terrasses espectaculars

La millor manera de gaudir de l’estiu, i durant tot l’any, és amb una terrassa i des d’Amat hem decidit fer-vos la vida una mica més fàcil i hem fet una selecció dels nostres pisos amb terrasses espectaculars perquè pugueu triar quina us agrada més.

 

Tot i que encara no ho sembli, l’estiu està a la cantonada i, la millor manera de gaudir-ne és passar temps lliure a l’exterior. Si per a tu i la teva família és important que la teva llar tingui terrassa, dona un cop d’ull aquests immobles.

 

30431 – Àtic: Viu Barcelona des de la teva terrassa

Fantàstic àtic amb terrassa a La Nova Esquerra de l’Eixample. Habitatge de 87 m² de superfície útil amb terrassa de 20 m², reformada gairebé íntegrament i distribuïda, còmodament, separant la zona de dia i de nit. Situat en una zona estratègica de la ciutat, on poder gaudir d’una intensa oferta comercial i lúdica, així com d’infinitat de serveis, sense necessitat de sortir del barri. Excel·lents comunicacions i transport.

 

30573 – Pis rehabilitat, nou a estrenar

Pis de 104m² rehabilitat, nou a estrenar, que disposa de rebedor, saló-menjador amb sortida a terrassa de 9m² i vistes al parc i Collserola. ILLA DEL CEL és un complex residencial d’Alt Standing a la privilegiada zona de Diagonal Mar – Front Maritim, al costat del mar i envoltat de grans parcs amb magnífic llac i preciosos jardins.

27162 – Pis amb terrassa de 19m² a DiagonAlt

Pis de 152,10m² amb terrassa de 19m², amb saló-menjador, cuina, 4 habitacions i 3 banys . El pis inclou 2 places de pàrquing i 1 traster. DiagonAlt és un conjunt residencial exclusiu d’habitatges d’alt standing situat a la zona alta de Barcelona, amb vistes immillorables de la ciutat, i envoltat d’un entorn privat totalment equipat.

 

30245 – Un gratacel de luxe davant del mar

Espectacular pis nou a la planta 20 d’edifici icònic Antares. 3 habitacions (2 tipus suite), 4 banys, cuina oberta al saló menjador i 2 terrasses, una de 35m² amb vistes al mar i l’altra de 16m² amb vistes a la ciutat. També disposa de 2 places de pàrquing i 1 traster a box.

Per qualsevol dubte, o si voleu informació, podeu contactar amb nosaltres a través de info@amatimmo.cat o trucant-nos al (+34) 934 803 400.

Si cap d’aquests pisos amb terrasses t’ha acabat de convèncer aquí pots veure més!

 

Sí, t’ha agradat l’article, comparteix-ho!