Les cases dels guanyadors dels Grammy 2023

La 65a edició dels premis Grammy es va celebrar aquest diumenge 5 febrer. Fem un repàs de les cases dels guanyadors a l’edició aquest any.

 

Tots aquests músics són guanyadors pel que fa a les seves cases de somni. Normal, ja que si triomfes al món de la música, pots permetre el luxe de tenir l’habitatge que sempre havies somiat. Alguns tenen fins i tot diverses propietats! Piscines, jardins impressionants, vistes increïbles, gimnasos privats, etc.

 

Beyoncé, Adele, Bad Bunny i Harry Styles es trobaven entre els favorits de l’edició d’aquest any, però quin d’aquests artistes té una casa digna d’un Grammy?

 

Hem reunit 10 cases d’artistes, entre els quals hi ha alguns dels guanyadors de la nit. A més, hem inclòs algunes artistes femenines que es mereixen una menció especial pel 2023 que estan tenint.  Rihanna, que ha tornat amb força després de sis anys d’aturada i està nominada als Oscars 2023 amb millor cançó. Miley Cyrus qui amb el seu single Flowers està batent tots els rècords. Selena Gómez qui ha rebut aquest any la seva primera nominació a un Globus d’Or per la seva actuació a Only Murders in the Building. I finalment, Taylor Swift, qui ha guanyat el Grammy a Millor Vídeo Musical, i ha batut tots els rècords amb el seu nou àlbum Midnights que segurament serà un dels grans favorits als Grammy 2024.

 

Beyonce

Beyonce encapçalava la llista dels Grammys 2023 amb 9 nominacions pel seu àlbum ‘Renaissance‘. Àlbum que va crear durant la pandèmia i que va llançar sis anys després del seu darrer disc. S’ha emportat a casa 4 estatuetes coronant-se així com la guanyadora més gran de la història dels Grammys. L’artista comparteix aquesta impressionant mansió amb Jay-Z, el seu marit. Valorada en 45 milions de dòlars, aquesta mansió té 123 habitacions. Amb aquesta quantitat d’habitacions no sorprèn que alguna tingui un ús més aviat curiós… una discoteca, un teatre, una pista de bitlles, un aquari i un hort de cítrics.

 

Harry Styles

Styles comptava amb sis nominacions gràcies al seu tercer treball discogràfic ‘Harry’s House’. L’àlbum que va batre diversos rècords el 2022 i el single del qual, ‘As it was‘, era un dels favorits per endur-se el SOYT, Song Of The Year. Styles ha estat un dels grans guanyadors de la nit en ser reconegut amb AOYT, Album Of The Year. El cantant britànic va vendre aquesta impressionant mansió de Hollywood Hills el 2019 per $6.6 milions de dòlars. Amb terreny de 4,400 metres quadrats, la casa té 4 habitacions, 5 banys, una màster suite, sala de cinema, cuina de xef, piscina, balneari i un pati del darrere privat. 

 

Adele

Comptava amb 7 nominacions a la gala d’aquest any gràcies a ’30’, el seu àlbum més personal i quart disc d’estudi. L’artista optava a Àlbum de l’any i el seu single ‘Easy On Me’ era un dels favorits per emportar-se el guardó a cançó de l’any. L’artista, però, només s’ha pogut endur a casa el Grammy a Millor Interpretació Vocal Pop Solista. Adele no només ha tret àlbum el 2022, sinó que també es va comprar aquesta magnífica propietat per uns 55 milions d’euros. La casa, que pertanyia a Sylvester Stallone, consta d’un terreny de 14.000 metres quadrats, amb un jardí immens, una piscina infinita, sis dormitoris i nou banys.

 

Bad Bunny

El creador del disc ‘Un Verano Sin Ti‘ ha batut rècords 2022. Ha estat l’artista més reproduït a tot el món durant mesos, i ha fet història en aconseguir que el seu disc sigui el primer disc en espanyol a aspirar a AOTYAlbum Of The Year. A més, optava a dues nominacions més i s’ha endut a casa el GrammyMillor Àlbum de Música Urbana. No és estrany que, després d’aquest èxit, hagi decidit comprar-se una aquesta mansió envoltada de palmeres a Los Angeles. 680 m², distribuït en dues plantes, amb 8 dormitoris, 4 banys, saló, menjador, cuina i piscina.

 

Lizzo

Comptava amb 5 nominacions, entre elles millor àlbum per ‘Special‘, el seu quart àlbum, i millor cançó pel single ‘About Damn Time i Grrls’. La cançó ha estat tot un èxit i s’ha endut el premi a Best Record Of The Year. La cantant es va comprar casa seva el 2022, per 15 milions de dòlars a Beverly Hills. La casa compta amb 5.300 m² i està ubicada als turons de Beberly Hills. Aquesta casa té una infinity pool impressionant i un disseny espectacular. Dona una ullada al vídeo!

 

DJ Khaled

Un geni del hip-hop que comptava amb 6 nominacions, entre elles Àlbum de l’Any, Cançó de l’Any i Millor Àlbum de Rap, pel qual s’ha endut el Grammy, gràcies a l’àlbum Good Morning Gorgeous. La seva espectacular casa a Beberly Hills, té 7 dormitoris, 11 banys, cinema propi, gimnàs, estudi d’enregistrament i una àrea específica d’esmorzar amb majordoms. A més, l’exterior de la casa té piscina, balneari, cuina a l’aire lliure i dos patis.

Selena Gómez

L’artista està d’enhorabona aquest any, després de rebre la seva primera nominació a un Globus d’Or. A més, va participar en l’àlbum de Coldplay, ‘The Music of theSpheres, el qual optava a 3 premis Grammy. L’actriu i cantant va comprar el 2020 per uns 4,5 milions d’euros aquesta gran propietat situada a Encino, Califòrnia. La casa compta amb més de 1.000 metres quadrats distribuïts en tres plantes.

Rihanna

Más detalles de la casa de Rihanna

La artista de Barbados torna a la música després de sis anys fora dels escenaris. Rihanna ha enregistrat Lift Me Up per a Black Panther: Wakanda Forever, la nova pel·lícula d’acció de Marvel, cançó nominada a l’Oscar a Millor Cançó 2023. L’artista té diverses propietats, però ens centrarem en la seva mansió de Los Angeles. La casa de 700 m² en una propietat de més de 2.000 m² la compro per 13,8 milions de dòlars i està envoltada de vegetació i jardins. La casa compta, a més, amb un gran vestíbul, un pati central amb terrassa, piscina, balneari, 5 habitacions exteriors i set banys.

 

Miley Cyrus

La cantant ho ha conquerit tot amb el seu single Flowers. Ha trencat tots els rècords a Spotify des del seu llançament al gener, no només pel seu ritme, sinó també pel missatge que s’amaga a la lletra. L’artista ha enregistrat el videoclip de la cançó en aquesta mansió de Los Angeles, valorada en 5.280.000 €. Per a aquells que penséssiu comprar-la… no està a la venda. És una casa familiar, construïda el 1952 i ocupa una finca de prop de 48 hectàrees. Us deixem el videoclip per aquí perquè li doneu un cop d’ull a aquesta magnífica casa.

 

Taylor Swift

Sí, l’artista americana ha tret ‘Midgnights‘ i ha estat tot un èxit. Gràcies al seu desè àlbum s’ha convertit en la primera artista a ocupar tot el Top 10 de Billboard Hot 100, però les seves nominacions als Grammy d’aquest any res tenien a veure amb aquest àlbum, si no amb Red (Taylor’s Version). La seva reagravació de l’àlbum ‘Red‘, publicat fa 9 anys, es va guanyar 3 nominacions, inclòs Best Music Video, premi que Taylor s’ha endut a casa pel seu curtmetratge ‘All Too Well: The Short Film‘, una de les cançons favorites dels Swifties.

 

La compositora té diverses propietats, però una de les més famoses sempre ha estat la que va ser casa seva aRhode Island, on Taylor celebrava les seves famoses festes del 4 de juliol. La cantant va vendre l’any passat aquesta mansió, valorada en 17 milions de dòlars, que compta amb un terreny és de 1.022 metres quadrats, vuit dormitoris, deu cambres de bany i vuit xemeneies.

 

Taylor fa referència a Holiday House a “The Last Great American Dynasty” on narra la història i satiritza la difamació de la socialité i compositora nord-americana Rebekah Harkness, qui va viure anteriorment a la mansió.

Quina és casa vostra favorites? Qui s’emporta el Grammy a casa millor?