Tornen les trobades de les associacions immobiliàries

Vam iniciar l’any 2023 amb moltes trobades de les associacions immobiliàries de què formem part i que la Covid havia fet gairebé impossible durant els darrers anys.

 

15è Simposi Anual Internacional de LuxuryRealEstate.com a Barcelona
Simposi Anual Internacional a Barcelona

Des del gener del 2020, quan la Covid només era una notícia encara sense cap impacte a les nostres vides ni als nostres negocis, que no ens reuníem presencialment amb algunes de les associacions internacionals. Durant els darrers anys, les associacions immobiliàries, només ens havíem vist les cares en sessions en línia.

 

Sempre podem reflexionar sobre el valor que aporta ser membre de qualsevol mena d’associació sectorial, en el nostre cas, immobiliària.

 

Hi ha beneficis evidents com el de compartir informació, idees, experiències i tècniques que apliquen uns i altres. Si són associacions de caràcter internacional, a més, pots anticipar tendències que succeeixen en mercats més madurs que el teu. Tot això permet intentar millorar el servei al client, un valor important ja per si mateix.

 

Encuentro Nac Premier en Madrid
Trobada Nac Premier a Madrid
El valor de ser-ne membre.

La generositat i la constància són el veritable valor de totes les associacions, sigui quin sigui el sector, i van intrínsecament lligades. Per què?

Ens permeten generar i crear relacions entre persones. Conèixer i confiar en els membres d’una associació ens permet connectar persones, sigui quin sigui el seu tipus de necessitat i fins i tot en molts casos ni tan sols són necessitats específiques del sector. La constància és crucial, ja que és el que ens permet fer créixer aquestes relacions.

 

Trobades a Barcelona i Madrid.

Aquest mes de gener hem participat en dues trobades, el simposi internacional organitzat per Luxury Real Estate a Barcelona, i una de les trobades del grup Nac Premier a Madrid. Fa anys que hi participem, cosa que ens ha permès construir aquestes relacions de què parlàvem.

 

La nostra presència a Luxury Real Estate es remunta al 2011, ja fa uns anys. Sobretot hem intentat ser membres actius participant en catorze congressos i simposis, tant a Europa com als Estats Units. A més, hem portat dues vegades el congrés a Barcelona, ​​sent l’última vegada aquest gener 2023.

 

Nac Premier la relació encara va més enrere, en diversos casos ja som dues generacions que hem participat, i fa més de trenta anys que ens trobem regularment.

 

Què aporta Amat com a membre actiu d’aquestes associacions immobiliàries?

Les dues trobades ens han permès connectar les associacions. Un agent immobiliari de la costa oest dels EUA té un client amb un interès immobiliari a una capital del sud d’Espanya. Només ha calgut dedicar-li una mica de temps per informar-nos detalladament per les dues bandes i veure que encaixen per posar-los en contacte.

 

Poder realitzar aquest tipus de connexió de manera continuada és el gran valor que aportem a totes les associacions a les quals pertanyem. Ser generós de forma sincera i autèntica, tard o d’hora, sempre té retorn.

 

Aquest és un petit exemple que il·lustra el que sempre intentem fer en totes les associacions de què som membres i on intentem dedicar tot el temps que podem.