Amat Immobilaris reconeguts als premis de RSE de Catalunya

premios RSC - Guifre Amat

El passat 24 de gener es va celebrar la 7a edició dels Premis Respon.cat, els premis de RSE de Catalunya, que van tenir lloc a la Casa Llotja de Mar, Barcelona. El saló estava al límit amb 150 assistents, entre els quals hi havia alguns membres del nostre equip, com el nostre director Guifré Homedes qui va pujar a recollir en nom d’Amat el reconeixement a Reforma Horària.

Aquests Premis reconeixen el mèrit de les organitzacions i les persones que divulguen i implementen bones pràctiques en matèries clau de la responsabilitat social. L’objectiu és que la gestió de la sostenibilitat i l’ètica formi part del model d’empresa catalana. Les empreses valoren cada cop més la responsabilitat social, convertint-la en un factor a l’hora de generar relacions sòlides i de confiança, no només amb els seus equips interns, sinó també amb clients i col·laboradors.

 

En aquest context tenen lloc els premis de la responsabilitat social a Catalunya, que han reconegut cinc organitzacions, una persona i un territori per les bones pràctiques i la trajectòria en matèria de Responsabilitat Social Empresarial (RSE).

 

Amat rep el reconeixement a Reforma Horària a l’acte dels premis de RSE de Catalunya – #PremisResponcat2022

Respon.cat valora les nostres bones pràctiques de reforma horària. Aquestes reformes permeten la igualtat d’oportunitats i la igualtat de gènere, iniciatives que formen part de la nostra identitat empresarial. Tant l’eficiència global com les condicions laborals dels empleats han millorat gràcies a aquestes iniciatives.

 

El premi el va recollir el nostre director Guifré Homes i va ser lliurat per Industrias Tapla, l’empresa guanyadora dels PremisResponcat.cat2021.

 

En transmetre a la resta de l’equip Amat el reconeixement rebut, Guifré va dir:

“Estem molt contents i orgullosos d’haver rebut aquest reconeixement. Un reconeixement per tots vosaltres que sou l’equip Amat.”

Al llarg de l’acte s’ha projectat un vídeo de cada empresa reconeguda, que s’ha elaborat expressament per a l’ocasió, destacant les bones pràctiques de responsabilitat social. A continuació, podeu veure el vídeo de les accions i pràctiques que des d’anys duem a terme a Amat quant a polítiques d’horari i calendari.

 

Els vídeos de totes les empreses reconegudes es poden veure al canal de Respon.cat.

 

 

7a edició dels Premis Respon.cat

Els premis compten amb el suport de la Conselleria d’Empresa i Treball de la Generalitat i la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya. Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social de Catalunya, és una associació que agrupa més d’un centenar d’empreses compromeses amb el progrés del RSE. Fer de Catalunya un territori socialment responsable és el seu principal objectiu.

 

Durant aquesta 7a edició dels premis, Respon.cat ha reconegut cinc empreses, un territori i una persona. Els premis d’aquest any van ser lliurats pels guardonats el 2021.

 

El grup d’alimentació Noel ha rebut el Premi Responsabilitat de Catalunya a la trajectòria pel seu llarg compromís amb la responsabilitat social empresarial. L’organització ha destacat que és la quarta generació d’empresa familiar amb una mirada molt transversal a la RSE, preocupada pel territori, el medi ambient i les persones. A l’acte es va dir:

“[…]més de vuitanta anys emprenent accions que busquen beneficiar el territori, el medi ambient i les persones, sent la companyia que més llocs de treball genera a la comarca de la Garrotxa (Girona).”

Concentrol ha estat reconeguda per la consolidació de la gestió de la RSC a totes les àrees de l’organització. Una empresa amb una gran visió de futur, amb la voluntat de crear valor compartit i generar coneixement.

L’organització també ha reconegut Veritas pel seu programa ambiental de col·laboració. Per la voluntat de crear un model de negoci conscienciat, amb un projecte compromès amb la salut, el consum responsable i l’impacte ecològic. Damm, en canvi, ha estat premiat pel seu programa de voluntariat. L’empresa ha convertit el programa en una eina cohesionada i de gran impacte social, en promoure’l entre el seu equip.

 

Mataró ciutat Socialment Responsable

Respon.cat treballa per fer de Catalunya un país socialment responsable. Per això, cada any reconeixen un territori català que fa de la RSE un factor d’identitat local unint esforços amb les seves organitzacions. La ciutat de Mataró ha estat guardonada aquest any amb el reconeixement al Territori Socialment Responsable. Aquest guardó destaca la tasca desenvolupada per l’Ajuntament i els diferents agents del territori, tant públics com privats, durant més de vint anys.

 

 

Reconeixement especial a Meravelles Rojo per la seva trajectòria en Responsabilitat Social a Catalunya

El reconeixement a la trajectòria personal ha estat atorgat a Maravillas Rojo per treballar incansablement per transformar el model d’empresa i contribuir així a construir una societat més igualitària, inclusiva i justa. Això ho ha fet, tant des de l’àmbit públic com actualment, des de la presidència d’Abacus Cooperativa.

 

Maravillas Rojo és una referent a l’hora de liderar projectes que tenen un impacte real al món empresarial, a les ciutats i a la ciutadania. En la seva intervenció s’ha basat en els valors de la confiança, que li han fet i ella ha fet, i en la il·lusió, destacant que confiança també és exigència.

 

ENHORABONA A TOTS ELS PREMIATS!