Dúplex a Sant Just amb piscina

Aquest excel·lent dúplex a Sant Just que destaca sobre tot per la seva exclusiva ubicació, está actualment en venda i ubicat al costat de transports públics com autobusos a Barcelona i el TramBaix.

Sant Just, és una de les poblacions residencials amb més encant, gràcies a les amplies zones verdes, a la proximitat de Collserola i del cuidat entorn, on podrà gaudir de la natura i de la vida urbana.

Dúplex, a la planta baixa, en un dels millors barris de Sant Just, que destaca per la seva comoditat i proximitat a tots els serveis. Pis, ubicat en edifici de 4 veïns amb piscina i zona enjardinada, únic per la seva amplitud, lluminositat i fantàstica distribució.

La planta baixa compta amb un ampli rebedor, un lluminós saló menjador amb accés directe al jardí comunitari, on gaudir de vetllades en família o amb amics, una àmplia cuina tipus office amb gran rebost independent, un dormitori tipus suite amb armaris encastats i un bany complet. A la planta superior hi trobem quatre habitacions; 1 doble, 2 individuals, actualment convertides en una habitació doble, i 1 suite amb armari encastat. En aquesta planta, a més, hi ha dos banys complets i una galeria a hores d’ara tancada com a habitació de servei o planxa. Totes les estances són exteriors i lluminoses.

Situat a cinc minuts del tramvia, amb els millors accessos a rondes i a l’aeroport, i al costat de les millors escoles públiques i internacionals.

Vols saber-ne més sobre aquests duúplex a Sant Just? Contacta amb nosaltres!