Habitatges que enamoren

El secret per conquistar compradors

 

Dimecres és el dia dels enamorats o més conegut com a Sant Valentí. És el dia de l’any en què les parelles surten al carrer a celebrar el seu amor. Però amor i enamorar poden significar moltes altres coses a part de la teva parella, perquè cadascú ho viu a la seva manera i amb qui vol. Ens poden enamorar els fills, la família, el teu gos, un objecte que li tinguis molt afecte o fins i tot la teva llar. És per això, que avui us volem parlar d’habitatges que enamoren i que conquisten als compradors, però com s’aconsegueix aquesta atracció? Parlem-ne.

 

Tots tenim clar que a l’hora de comprar un nou habitatge el més important és l’atracció física. Enamorar un comprador d’un habitatge implica destacar les característiques i qualitats que fan que la propietat sigui atractiva i especial, destacant els seus punts més forts. A continuació us deixem amb alguns dels que creiem que poden ser de profit i poden ajudar a la decisió final a l’hora de comprar.

 

UBICACIÓ

Si ens posem en la ment d’un comprador, el que més interessa des del principi és la localització d’on es trobarà l’habitatge. En aquest cas, la ubicació és el primer filtre per decidir si interessarà o no.

 • L’entorn ha de proporcionar fàcil accés i proximitat a serveis essencials com hospitals, centres de salut, supermercats, escoles i altres establiments necessaris per al dia a dia dels residents.
 • La proximitat d’estacions de transport públic, com ara estacions d’autobusos o parades de metro, facilita la mobilitat dels habitants i afavoreix aquells que prefereixen viatjar sense cotxe.

La seguretat, la tranquil·litat i l’entorn també és un component essencial per la presa de decisió a l’hora de conquistar els futurs compradors.

 • Un barri amb baixos nivells de criminalitat és una prioritat per a molts compradors. La sensació de seguretat és fonamental per a crear un entorn positiu i agradable.
 • Carrers ben il·luminats contribueixen a una sensació de seguretat i també milloren l’atractiu visual del barri.
 • La presència de parcs o zones verdes no només afavoreix la tranquil·litat, sinó que també crea espais per a l’esbarjo i la interacció comunitària, fomentant la socialització.

 

DISSENY /ORGANITZACIÓ I MANTENIMENT

Una de les altres característiques que tot comprador té en compte, és el disseny i la distribució de l’habitatge. La fixació per espais ben distribuïts i que siguin funcionals, amb un disseny modern o amb encant, però sobretot, i una de les més importants, és l’entrada de llum natural. A tots ens agrada gaudir de la llum natural durant quasi totes les hores del dia, sense la necessitat d’haver de dependre de l’electricitat. És per això, que com més finestres i vidres, més valor afegit tindrà la teva casa.

 

L’estat de conservació de l’habitatge també és un punt clau. L’ús de materials d’alta qualitat no només contribueixen al valor estètic de la propietat, sinó que també ofereixen als compradors la confiança que la casa està ben mantinguda i que les possibles despeses de reparació es poden minimitzar. Aquesta combinació crea un entorn habitable i confortable, augmentant la satisfacció dels residents i mantenint l’atractiu de la propietat en el mercat immobiliari.

 • Un manteniment impecable de l’exterior de la propietat és crític per a la primera impressió. Això inclou la pintura, el sostre, les finestres i altres elements visibles des de l’exterior.
 • Els acabats interiors, com ara parets, sostres, paviments i tots els components estructurals, han de ser mantinguts en estat òptim. Això demostra que la propietat ha estat cuidada amb atenció i dedicació.

 

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Tal com ens trobem en l’actualitat, un dels elements que més estem escoltant contínuament és el cas de l’eficiència energètica del teu habitatge. Per tant, un aïllament tèrmic i acústic correcte i una bona instal·lació d’aparells i sistemes eficients, no només redueix el consum d’energia, sinó que també pot representar un estalvi econòmic per als residents i millorar el confort.

 

PREU

Un altre cas d’èxit segur per fer que s’enamorin del teu habitatge, i el més important, és el preu.  La importància d’establir un preu per a la propietat que sigui competitiu i just en comparació amb altres propietats semblants a la mateixa àrea geogràfica, és el que farà decidir-se.

 • Establir un preu que reflecteixi el valor real de la propietat i que sigui atractiu per als possibles compradors.
 • Evitar fixar un preu massa alt, el que podria allunyar els compradors, o un preu massa baix, el que podria generar desconfiança respecte a la qualitat de la propietat.

Trobar un equilibri entre el valor real de la propietat i el seu preu de mercat, considerant amb cura la competència a la zona, no només atreure potencials compradors, sinó que també facilitarà el procés de negociació i tancament de la transacció.

 

ZONA EN EXPANSIÓ

Per altra banda, la perspectiva i les oportunitats que ofereix una ubicació específica per créixer i evolucionar en el futur, és essencial. Quants cops ens hem fixat en habitatges que ens agradaven, però no ens convencien per la zona perquè semblava que estava al mig del no res? És per això, que cal tenir en compte les àrees amb potencial d’expansió o desenvolupament en un futur.

 • Valorar i consultar als experts la disponibilitat de terrenys per a nous desenvolupaments o ampliacions d’infraestructures com ara carreteres, parcs i serveis públics.
 • Investigar les tendències econòmiques i empresarials a la zona per preveure un creixement en l’activitat comercial.
 • Considerar factors com ara l’atractiu per a joves professionals, famílies o altres grups demogràfics rellevants.
 • Valorar les iniciatives de sostenibilitat ambiental i les pràctiques de construcció ecològica que podrien influir en la demanda futura de propietats.

 

EXTRES

Els extres que puguin afegir-se a la propietat, seran un plus per al possible comprador.

 • Sistemes moderns, com ara seguretat intel·ligent o domòtica, afegeixen comoditat i eficiència.
 • Aparcament privat, piscina, jardí ben cuidat, gimnàs, etc, poden ser factors decisius.

 

CONFIANÇA

I finalment, les facilitats i confiança a l’hora de la transacció, proporcionant informació clara sobre el procés de compra i estant disponible per respondre preguntes, ofereix confiança als compradors potencials.

 

Un bon historial de la propietat, és una característica important. En molts casos, si coneixem una història turbulenta que sapiguem que ha passat en aquell immoble, ens fa fer un pas enrere a l’hora d’escollir-lo. És per això, que si tenim l’oportunitat cal crear una connexió emocional mitjançant detalls únics o històries boniques perquè la propietat sigui inoblidable. Sempre s’ha d’aconseguir saber la màxima informació sobre la propietat i sobre la construcció. Per tant, un historial positiu indica que el constructor ha completat amb èxit projectes anteriors i ha mantingut la satisfacció dels clients i una bona reputació, gràcies als materials utilitzats i els estàndards de construcció que defineixen la fiabilitat i durabilitat de la propietat.

 

Totes aquestes qualitats provoquen la conquista del possible nou comprador. I és per tot això, que avui us volem deixar amb una selecció del nostre catàleg d’habitatges que us poden enamorar.

 

ADVERTÈNCIA! NO ENS FEM RESPONSABLES DEL GRAU D’ENAMORAMENT QUE PUGUI PRODUIR.

 

1. Ref. 30919
📍 Barcelona 🗝️ 465.500 € Més informació

 

2. Ref. 31303
📍 Sant Cugat 🗝️ 950.000 € Més informació

 

3. Ref. 27529
📍 Sant Cugat del Vallès 🗝️2.750.000 € Més informació

 

4. Ref. 30806
📍 Sant Cugat del Vallès 🗝️ 2.900.000 € Més informació
5. Ref. 30261
📍Esplugues de Llobregat 🗝️ 5.650.000 € Més informació
6. Ref. 31145
📍 Sant Cugat del Vallès 🗝️ 2.150.000 € Més informació

 

Què t’han semblat aquests consells per enamorar al teu futur comprador?

 

Per qualsevol dubte, o si vols informació, pots contactar amb nosaltres a través d’info@amatimmo.cat o trucant-nos al (+34) 934 803 400.

 

Si cap d’aquests immobles t’ha acabat d’agradar, pots veure més aquí!

 

Has sentit alguna fletxada? Sí no pots deixar de pensar en algun dels nostres pisos, contacta amb nosaltres!

T’ha agradat l’article? Comparteix-t’ho!