Cases Mítiques del Cinema i de la Televisió

Amb la tan esperada gala dels Oscars a la vora, és el moment perfecte per donar un cop d’ull a les mítiques cases del cinema i les sèries de televisió.

 

Els premis de l’Acadèmia de Hollywood són una cita imprescindible en el calendari cinèfil, tant per la desitjada estatueta daurada com per la glamurosa catifa vermella. Aquest any, la gala dels Oscars se celebra l’11 de març a les 3:00 AM, hora d’Espanya (la catifa vermella comença a les 00:00). ‘Oppenheimer’, ‘Pobres criatures’ i ‘Els assassins de la lluna’ encapçalen la llista de nominacions, amb ‘La societat de la neu’, de J. A. Bayona, optant a dues estatuetes, i ‘Barbie’ amb vuit, que es va quedar fora de dues nominacions que molts donaven per fetes: la de Margot Robbie i Greta Gerwig, protagonista i directora de la pel·lícula.

 

Tot i això, ‘Barbie’ aspira a premis significatius com Millor Pel·lícula, Millor Actriu secundària (on America Ferrera és una de les grans favorites per aconseguir el guardó), Millor Vestuari i Millor Disseny de Producció, aquests últims sent els responsables de donar vida a la mítica casa de Barbie, breument convertida en Mojo Dojo Casa House per Ken.

 

I en honor a Mojo Dojo Casa House, avui fem un repàs pels pisos i les cases mítiques del cinema i de les sèries de televisió. Des de mansions imponents fins a acollidors apartaments a la ciutat, aquests immobles de pel·lícula han deixat una empremta indeleble en la nostra cultura pop i ens han transportat a mons de fantasia i drama.

 

La Màgia dels Immobles del Cinema i la TV

Les pel·lícules i sèries de televisió no només ens ofereixen històries inoblidables i interpretacions memorables, sinó també escenaris que es converteixen en personatges per dret propi. Les cases del cinema són més que simples decorats; són espais que capturen la nostra imaginació i ens permeten explorar diferents mons i estils de vida o fins i tot, en alguns casos, són fins i tot un altre personatge més de la història, com passava amb la mansió Halliwell a la sèrie de 1998 Embrujadas.

Casa mebrujadas

Des d’Amat Immobiliaris us presentem 10 icòniques cases de cinema i de la televisió, alguns d’aquests immobles han deixat una empremta inesborrable en la memòria dels amants del cinema.

 

Immobles Emblemàtics del Cinema i la Televisió

Home Alone – Chris Columbus, 1990

Aquesta casa ha de ser la primera per dret propi. Qui no recorda la icònica casa on en Kevin McCallister (Macauly Culkin) s’enfronta als lladres en aquesta pel·lícula de Nadal. La mansió, d’estil colonial, compta amb 1.300 metres quadrats, distribuïts en dues plantes i es troba a Winnetka, Illinois, a 20 km de Chicago.


Psycho – Alfred Hitchcock, 1971

Qui no recorda aquesta casa emblemàtica situada al turó, amb el seu aspecte sinistre i el seu passat turbulent? La casa de Norman Bates a la pel·lícula “Psycho” és una icona del cinema de terror.

The Fresh Prince of Bel-Air – Andy Borowitz & Susan Borowitz 1990 – 1996

L’imponent i luxós habitatge de la família Banks en aquesta sèrie de televisió dels anys 90 és un símbol de riquesa i estil de vida glamurós. La casa on es va rodar la sèrie està en el 251 de North Bristol Avenue (Brentwood, Los Angeles). A més, amb motiu del 30è aniversari de la sèrie, les persones que viuen a Los Angeles poden dormir a la casa per $30 la nit.

Sex and the City – Darren Star, 1998 – 2004

L’icònic apartament de Carrie Bradshaw a Nova York, amb el seu estil únic i ple de sabates de Manolo Blahnik, es va convertir en un personatge més a la sèrie “Sexe a Nova York”. 66 Perry street, a West Village, Nova York

 

Harry Potter – Chris Columbus, 2001

La casa del número 4 de Privet Drive, a la fictícia localitat de Little Whinging, és on vivia el nen que va sobreviure, amb els seus despietats oncles, els Dursley, abans d’anar a l’escola Hogwarts. La ubicació original de la casa dels Dursley és en realitat una propietat de tres dormitoris a Bracknell, Berkshire i va sortir al mercat per 475.000 lliures (uns 604.000 €).

 

Breakfast at Tiffany’s – Blake Edwards, 1961

L’apartament d’Holly Golightly a la clàssica pel·lícula protagonitzada per Audrey Hepburn és un oasi d’estil i sofisticació a la bulliciosa Nova York. Amb les seves vistes panoràmiques de la ciutat i la seva decoració xic, aquest espai és un exemple perfecte de l’elegància intemporal del cinema de Hollywood. 71st Street, el número 169 d’aquest edifici situat a l’Upper East Side.

Breaking Bad – Vince Gilligan, 2008-2013

La casa de la família White a l’exitosa sèrie de televisió és un lloc icònic que serveix com a teló de fons per a alguns dels moments més intensos i emocionants del programa. Amb la seva modesta façana i el seu interior ple de secrets, aquesta casa és un recordatori que fins i tot els llocs més comuns poden tenir històries extraordinàries per explicar.

 

Friends – Marta Kauffman & David Crane, 1994 – 2004

L’apartament de Mònica i Rachel a la sèrie “Friends” és un lloc emblemàtic que ha deixat una empremta indeleble en la cultura pop. Amb el seu estil acollidor i el seu ambient animat, aquest pis és l’escenari perfecte per a les aventures i les rialles dels sis amics. L’edifici es troba a la cantonada que formen el carrer Grove amb Bedford, al barri de Greenwich Village.

 

Charmed – Constance M. Burge, 1998 – 2006

Aquesta majestuosa mansió d’estil victorià, situada a San Francisco, és la llar de les tres germanes Halliwell, bruixes poderoses destinades a protegir el món de les forces del mal. La històrica mansió Halliwell es  molt més que la residència de les germanes, si no que a vegades és converteix en un personatge vital en la història, formant part essencial dels seus poders.

 

The Sopranos – David Chase, 1999 – 2007

La casa de la família Soprano a la sèrie homònima és un símbol de l’estil de vida suburbà a Nova Jersey. Amb la seva façana modesta i el seu interior acollidor, aquesta casa és l’escenari de les relacions i els drames familiars que caracteritzen la sèrie.

BONUS: Nothing Hill – Roger Michell, 1999

Amb la porta blava va tenir lloc una de les escenes més gracioses i fàcils de recordar de la pel·lícula. Els protagonistes són sorpresos pels paparazzis després de descobrir que Anna es troba dins mentre són enlluernats per centenars de flaixos. El personatge de Spike té el seu gran moment en sortir a la porta i posar-se en roba interior. L’entrada a la casa de Will i Spike es troba al 280 Westbourne Park Road, a Notting Hill.

 

Quina casa de pel·lícula o sèrie és la teva preferida? Deixa’ns els teus comentaris!

 

Busques la teva Pròpia Casa de Cinema?

A Amat Immobiliaris, entenem el poder d’una llar  per transportar-te a un altre món. El nostre equip està aquí per ajudar-te a trobar la casa dels teus somnis. Busques un refugi tranquil i allunyat de la ciutat o un pis modern al bell mig? Aprofita ara per convertir la teva vida en una pel·lícula digna d’un Oscar!

 

Majestuosa propietat a Pedralbes – Ref. 30949

Impressionant propietat a l’exclusiu barri residencial de Pedralbes. Casa de 685 m² sobre una parcel·la de més de 1.000 m² amb una entrada digna d’una estrella de cinema. La casa té un perfecte estat de conservació i es distribueix en quatre plantes i un magnífic jardí amb piscina privada. Aquesta esplèndida propietat es troba als peus de Collserola i té vistes panoràmiques de la ciutat.

Vols veure més cases i pisos dignes del cinema? Dona una ullada a les nostres propietats.

 

Ens veiem a la catifa vermella dels Oscars! 🎬🏠 #CasesdeCinema #ImmoblesdeCinema #Oscars

 

Per qualsevol dubte, o si vols informació, pots contactar amb nosaltres a través d’info@amatimmo.cat o trucant-nos al (+34) 934 803 400.

 

T’ha agradat l’article? Comparteix-t’ho!