Recomanacions pel lloguer de temporada

Barcelona es consolida com la 6a millor ciutat del món per viure, però, el desplaçament a la ciutat dels que venen a viure aquí, implica un canvi de residència temporal en lloc de definitiu, i el client necessita un pis de lloguer de temporada.

 

Cada cop són més les persones que, atretes per una infinitat de raons, venen a viure a Barcelona. Entre les més comunes hi ha les laborals o per estudis. El nostre clima, el mar, la muntanya, les infraestructures, les multinacionals, les escoles de negocis o el menjar… fan de Barcelona una ciutat irresistible.

 

Ressonance Consultancy, encarregada d’elaborar l’informe World‘s Best Cities, defineix Barcelona com “la ciutat europea gairebé ideal”, gràcies al seu clima “gairebé perfecte durant tot l’any”, “d’una arquitectura sorprenent” i de “coloristes barris” que són artístics, sofisticats i bohemis.

 

Les necessitats dels qui venen a viure a la ciutat són gairebé tan àmplies com els seus motius, per això, en funció de cada client, hi ha diferències a l’hora de llogar un habitatge. D’una banda, hi ha el lloguer d’habitatge estàndard i de l’altra l’allotjament de temporada, diferent, també, del lloguer de vacances.

 

30341 - Alquiler Temporada
30341 – Pis únic a l’Eixample

Lloguer estàndard i lloguer de temporada: diferències

Els primers són contractes sobre habitatges urbans habitables i que tenen com a objectiu satisfer la necessitat indefinida o permanent del llogater, mentre que els lloguers de temporada busquen un allotjament transitori i amb aspiracions de temporalitat.

 

El client d’un lloguer de temporada ha de justificar la durada de la seva estada a Barcelona amb un document que l’acrediti i confirmar que l’habitatge llogat no serà el seu habitatge habitual.

 

La durada de l’estada és la forma més fàcil i ràpida per determinar el règim de lloguer on acollir-se.

  • Lloguer estàndard: Mínim entre 6 mesos i 1 any i màxim 5 o 7 anys, depenent de si la propietat és una persona física o jurídica.
  • Lloguer de temporada: Mínim 32 dies. En aquest cas no hi ha un màxim establert, sinó que la durada total la determina el projecte pel qual el client ve a viure a Barcelona. El motiu de l’estada, com dèiem, ha d’estar justificat degudament amb documentació.
  • Lloguer de vacances: Màx. 31 dies.

 

Els llogaters de lloguer de temporada necessiten pisos perfectament moblats i equipats per arribar amb la maleta i instal·lar-se de forma ràpida i còmode. Per això els nostres propietaris ofereixen pisos moblats i equipats amb detall, encant, dedicació i on l’arrendatari es trobi a gust, com si fos a casa seva.

 

Mentre que a l’hora de comprar un habitatge els estudis diuen que el 94% dels compradors el busquen per Internet, al lloguer temporal és gairebé en un 100%. Res sorprenent, ja que molts d’aquests llogaters no viuen a la ciutat, de vegades ni tan sols al país. Per tant, cal preparar el pis perquè resulti tan atractiu com sigui possible i cridar així l’atenció del client.

30206- Alquiler Tempora
30206 – Pis amb vistes al mar

Recomanacions perquè l’estada a un lloguer temporal sigui una bona experiència en tots els sentits.

 

Mobles pràctics, funcionals i per a tots els públics.

Aquest tipus de llogater busca sentir-se a casa, i la manera més ràpida d’aconseguir aquesta sensació és que l’espai li transmeti comoditat. Com a propietari l’objectiu és trobar un equilibri i assolir un estil que pugui encaixar amb totes les tipologies de clients, vingui d’on vingui.

 

Electrodomèstics i bàsics.

Com ja hem esmentat, la comoditat i no haver de preocupar-se de res és essencial per a aquest tipus de llogater. Espera tenir les mateixes necessitats bàsiques que té a casa, electrodomèstics inclosos. Pensa en electrodomèstics que ens fan la vida més fàcil i en utensilis d’ús diari, especialment a la cuina, que ofereixen al llogater una sensació de confort màxima. El propòsit com a propietari és que el teu client no trobi a faltar res del que tindria al seu habitatge habitual, mentre gaudeix de la teva propietat.

 

Inversió mínima per part del llogater

Ofereix el màxim servei perquè l’arrendatari no hagi d’invertir en bàsics de què disposa a casa seva. Amb això ens referim a llençols, tovalloles, catifes de bany, etc., han d’estar a la seva disposició i en perfecte estat.

 

WIFI, endolls, espai d’ordinador

Al principi parlàvem que els motius principals per venir a viure a Barcelona són laborals o estudis, per la qual cosa el wifi serà un requisit bàsic de pràcticament tots els clients. A més, un espai habilitat per al portàtil o com a zona de treball resulta molt atractiu per als llogaters.

 

I parlant de tecnologia… els endolls són els grans oblidats, quan parlem de coses bàsiques que tots tenim a casa nostra. Canvia un endoll normal per un que incorpori, a més, 2 espais d’USB. Així, augmentes la quantitat d’endolls a l’habitatge, el client s’oblida de convertidors, ja que l’USB és internacional, i la teva inversió és mínima.

Alquiler temporal

Flors i plantes… artificials de decoració

Les plantes donen color a l’habitatge i la vida, cosa que resulta molt atractiva a l’hora de buscar una llar temporal. Això sí, que siguin artificials, i t’evites preocupar-te, i el teu inquilí, que es descuidin donant mala imatge al pis.

 

L’objectiu en els lloguers temporals són habitatges cuidats, nets, ordenats i impecables perquè els clients tinguin els mínims imprevistos i molèsties. Són clients que visiten la nostra ciutat per un curt període de temps. Volem que s’emportin la millor impressió de la nostra ciutat i del pis, o més ben dit, de la llar que els ha acollit durant la seva estada amb nosaltres.

Estàs buscant un pis de lloguer de temporada? Contacta amb nosaltres!

Sí, t’ha agradat l’article, comparteix-ho!