Cases de famosos

Avui us portem aquestes espectaculars propietats a l’abast només d’uns quants. Les cases de famosos solen ser impressionants, com ja vam veure al nostre post sobre les cases dels guanyadors dels Grammys, així que hem fet una petita recopilació. Potser, estalviant una mica, algun dia l’antiga casa de Messi sigui la nostra.

Messi

Encara que Messi ja no viu a Barcelona casa seva a la ciutat comtal on va viure 13 anys ben mereix ser reconeguda. Aquesta residència a la urbanització Bellamar de Castelldefels és realment espectacular. El futbolista es va gastar uns 6 milions d’euros en la compra i renovació d’aquesta luxosa casa que compta amb diverses terrasses i grans finestrals.

Adele

El 2022, la cantant es va comprar aquesta magnífica propietat per uns 55 milions d’euros. La casa, que pertanyia a Sylvester Stallone, consta d’un terreny de 14.000 metres quadrats, amb un jardí immens, una piscina infinita, sis dormitoris i nou banys.

Bad Bunny

El creador del disc ‘Un Verano Sin Ti‘ ha batut rècords 2022 i ha decidit comprar-se aquesta mansió envoltada de palmeres a Los Angeles. 680 m², distribuït en dues plantes, amb 8 dormitoris, 4 banys, saló, menjador, cuina i piscina.

Harrison Ford

 

El protagonista de Indiana Jones viure a la casa anomenada Vintage Tudor quan tenia 10 anys amb els seus pares, Christopher i Dorothy Ford. La propietat compta ambtres habitacions, un bany i una toilette.

Talyor Swift

El 2014 la cantautora va comprar dos apartaments a Tribeca, Nova York, que parteix al director de cinema Peter Jackson per gairebé $20 milions de dòlars i els va fusionar per convertir-los en un únic e impressionant àtic duplex de 740 m2. La cuina de la propietat és oberta amb illa central i està equipada amb electrodomèstics d’alta gamma.

 

Si t’ha agradat l’article, comparteix-ho!