Amat incorpora el servei de lloguer de temporada.

Barcelona rep cada vegada més visitants que passaran una curta estada a la ciutat. Per això incorporem el lloguer de temporada als nostres serveis.

 

Cada cop són més les persones que, atretes per una infinitat de raons, venen a viure a Barcelona. Entre les més comunes hi ha les laborals o per estudis. El nostre clima, el mar, la muntanya, les infraestructures, les multinacionals, les escoles de negocis o el menjar… fan de Barcelona una ciutat irresistible.

 

Les estades d’aquests clients no són sempre indefinides així que el que necessiten són pisos perfectament moblats i equipats per arribar amb la seva maleta i instal·lar-se en un dels nostres apartaments de lloguer de temporada.

 

Barcelona acull cada dia clients que necessiten aquest tipus d’allotjament i això genera una alta taxa d’ocupació que, sumada a què no hi ha una limitació de preu en aquesta modalitat, dona com a resultat un model de negoci molt rendible pels propietaris.

30341 - Alquiler Temporada
30341 – Pis únic a l’Eixample

Què diferencia el model de lloguer de temporada de l’estàndard?

Bàsicament que els clients han de justificar la durada de la seva estada a Barcelona amb un document que ho acrediti i confirmar que l’habitatge que lloguen no serà el seu habitatge habitual. Per part dels nostres propietaris oferir pisos moblats i equipats amb detall, encant, dedicació i amb el desig de què l’arrendatari s’hi trobi còmode com si fos a casa seva.

Amat & el lloguer de temporada.

Amat, com a immobiliària experta en lloguers, amb 75 anys d’experiència al sector i compromesa amb els seus clients, incorpora als seus serveis el lloguer de temporada.

Si vostè és propietari i busca rendibilitat, tranquil·litat i en qui confiar el seu pis, nosaltres l’ajudarem.

 

Què li oferim:
  • Li oferim un servei personalitzat i adaptat només per a vostè. Ens agrada el que fem i ens esforcem per estar sempre al servei dels nostres propietaris. L’excel·lència i l’eficàcia són els nostres valors afegits i diferenciadors.
  • Ens encarregarem del seu habitatge des del mateix moment que ens el confia i no caldrà que es preocupi de res més. Casa seva estarà en bones mans, perquè quan vostè decideix posar el seu pis per a llogar, decideix molt més. Decideix les seves expectatives, les seves necessitats i no córrer riscos. I nosaltres el volem acompanyar.

 

Per què nosaltres?
  • Pel fet que som una empresa familiar fundada l’any 1948 i des de llavors hem crescut, però continuem sent un equip coherent, amb una cultura d’empresa honesta, innovadora i eficaç.
  • Perquè tenim un valuós capital humà, format per advocats, economistes, aparelladors, administradors de finques i un nombrós equip comercial, que ens permet avançar-nos a les necessitats dels nostres clients i oferir un servei personalitzat mantenint sempre un compromís amb la qualitat.
  • Ja que ens formem constantment per estar actualitzats i connectats al nostre temps.
  • I sobretot perquè ens entusiasma la nostra feina.
30206- Alquiler Tempora
30206 – Pis amb vistes al mar

 

Tens una propietat que vols posar com a lloguer de temporada? Contacta amb nosaltres!

Sí, t’ha agradat l’article, comparteix-ho!


Encara no hi ha comentaris!

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.