Com enamorar el comprador del teu habitatge?

Una estètica agradable, lluminositat, aromes casolans… detalls que t’ajudaran a enamorar el comprador.

És el dia de l’amor! I encara que estem d’acord que no cal que sigui Sant Valentí per celebrar-ho i ser romàntics… avui us portem 10 consells per “vestir” el vostre habitatge i enamorar el comprador. Igual que passa en l’amor, els sentits i les emocions marquen la nostra actitud i percepció, que pot ser positiva o negativa. Hi ha una línia molt fina entre enamorar-se d’un habitatge o odiar-lo. Està demostrat que els compradors potencials creen una opinió molt ferma sobre l’habitatge, en un sentit o altre, durant els primers 90 segons de la visita. Com si es tractés d’amor a primera vista.

«Em vaig enamorar a l’instant d’aquella casa!»

Quantes vegades haurem sentit aquesta frase durant la signatura d’escriptura? Els anys d’experiència ens han ensenyat que moltes vegades les emocions que té un client sobre una propietat han prevalgut sobre altres aspectes, inclòs l’econòmic, a l’hora d’adquirir un habitatge.

 

La percepció que el comprador té d’un immoble marca la diferència entre vendre o no vendre. Decorar i millorar l’aspecte de l’habitatge per potenciar els punts forts i aconseguir així enamorar el comprador. Un espai fred passa a ser càlid i acollidor, cosa que provoca una emoció positiva en el client. El comprador deixa de veure només un immoble i passa a veure un espai on poder viure i relaxar-s’hi. La seva futura llar.

 

El 60% dels habitatges que apliquen la tècnica d’Homes Staging, es venen per un 5% i 25% més del seu valor inicial. A més, el temps de venda es redueix considerablement, segons l’AHSE.

10 consells per enamorar el comprador del teu immoble
Bones imatges

Els estudis diuen que el 94% dels compradors potencials busquen el seu nou habitatge per internet. És a dir, les fotos són el que farà que un client decideixi anar a veure l’habitatge o no. El nostre consell és que dedicar temps a fer fotos amb llum i ben enquadrades, que mostrin tan bé com sigui possible l’immoble. Unes bones fotos no només us ajudaran a rebre més visites, sinó també a sobresortir entre la competència.

 

  • Les fotografies de l’immoble. Una imatge val més que mil paraules i una bona fotografia pot vendre una propietat. De vegades, un bon mòbil i fins i tot una bona càmera fotogràfica no és suficient per transmetre les sensacions positives del teu immoble. Si pots, truca a un fotògraf professional.
  • Vídeos de l’immoble. Un bon vídeo o Tour Virtual de l’habitatge pot fer que està destaqui sobre la competència. Això sí, igual que passa amb les fotos, la qualitat en aquest cas és molt important. Un vídeo de mala qualitat pot provocar reaccions negatives als clients potencials.

Ara sí, comencen les visites! És hora d’enamorar els clients.

 

Enamorar al comrpador
Urbanest.com
Despersonalitza l’habitatge

Un dels aspectes més rellevants a l’hora de vendre és que el client senti, des del primer moment, que és a casa seva. Si l’habitatge és ple d’objectes personals com fotos, medicaments, souvenirs, roba, etc., el client se sent fora de lloc. Això genera una sensació d’incomoditat. És a dir, tot al contrari del que volem.

En despersonalitzar la casa el que fem és donar-li al client la possibilitat de veure el seu habitatge i sentir que aquesta és casa seva. Els ambients neutres conviden el comprador a gaudir-ne com a propis des del primer moment i permeten captar l’atenció d’un ampli rang de compradors potencials.

 

Colors clars

El color vermell de l’habitació principal pot ser el que sempre havies volgut, però pot evocar una sensació negativa al comprador potencial. Els colors clars i neutres ajuden a despersonalitzar l’habitatge i també transmeten emocions positives.

 

Sí, el blanc és el color de la relaxació per excel·lència, però això no vol dir que totes les parets de l’habitatge hagin de ser d’aquest color. Gammes de grisos, marrons i blaus clars són colors neutres que alhora donen color i personalitat a l’habitatge. A més, aquests colors, en les seves versions més clares, transmeten emocions positives com ordre, elegància o seguretat. Els colors clars, a més, ajuden a fer que els espais semblin més grans i lluminosos.

 

El nostre consell… evita tenir habitacions amb colors foscos durant el procés de compravenda. Surt a compte canviar el color d’una habitació per vendre la casa? La resposta és sí. La percepció del comprador pot ser completament diferent.

Il·luminació

La il·luminació sol ser un requisit molt important per a tots els clients, sigui llum natural o la seva sensació. Persianes i cortines obertes, i una bona il·luminació poden marcar la diferència. No tots els habitatges tenen la sort de tenir molta llum natural; en aquests casos, la il·luminació artificial és la clau. Cal evitar una llum tènue que faci l’espai més fosc i petit. Igual que amb els colors clars, una bona il·luminació dona amplitud als espais.

Si pots, el nostre consell és ensenyar l’habitatge en dies de sol i no pas dies plujosos o molt ennuvolats.

 

Mostra el potencial

Evita que el teu habitatge estigui buit! Els compradors no es poden imaginar el potencial del teu immoble si no ho veuen. A la majoria dels clients els costa visualitzar un espai buit, per això les promotores d’obra nova tenen sempre pisos pilots moblats per ensenyar. Enamorar un comprador amb una casa buida és molt més complicat, perquè al client li costa apreciar-ne el potencial i veure’l com una llar. Això s’aplica a qualsevol habitació de la casa. És un error tenir una habitació buida sense un ús determinat. És millor presentar una habitació com un despatx, afegint una taula i una cadira, que un traster.

Mobiliari neutre

Si els espais buits no són recomanables, vol dir que els mobles són importants. Tot i això, l’objectiu continua sent captar un ventall ampli de compradors, així que és preferible que el mobiliari tingui un disseny i colors neutre. A més a més, és recomanable que els mobles no tinguin adorns, poms, ni objectes personals de decoració.

 

Per aprofitar molt més els espais us aconsellem que els mobles siguin de línies rectes i estiguin col·locats simètricament.

 

Espais ordenats

Un error força comú és afegir objectes en llocs que realment no ho necessita i que, a més, obstaculitzen la visió del client. Moltes vegades, especialment quan parlem d’ordre i de decoració, menys és més. A més, el desordre evoca emocions molt negatives als clients, mentre que l’ordre transmet calma, serenitat, amplitud i lleugeresa. Les estades clares sempre semblen més àmplies.

 

El nostre consell és aclarir totes les estances. Si no té un propòsit per a la compravenda, llença’l o guarda’l en un traster. Entre els espais clars s’inclouen els passadissos, especialment si són estrets. En el cas de passadissos llargs, sí que és aconsellable afegir elements verticals neutres, com ara quadres, ja que ajuden a disminuir la sensació de distància llarga.

 

La capacitat d’emmagatzematge d’un habitatge sol ser un aspecte molt important per als compradors, especialment en pisos de ciutat. Si tens grans armaris ordenats, tingues algun obert durant la vista. Això permet al client veure la capacitat d’emmagatzematge de l’habitatge, a més de transmetre transparència, cosa que evoca una sensació positiva i de confiança.

 

Ventilació i aire fresc

L’olfacte és l’únic dels 5 sentits que està en contacte directe amb allò que anomenem cervell emocional. És a dir, no té cap filtre, cosa que el converteix en el sentit més irracional de tots. Pot fer que enamorar el comprador del teu habitatge sigui una tasca impossible, per més que el teu immoble tingui tot allò que estava buscant. Una mala ventilació o olor del teu habitatge provocarà una sensació desagradable al comprador potencial. Aquest sentit també és el que més records ens evoca, així que el client recordarà aquesta sensació fins i tot en finalitzar la visita. Evitar això és molt fàcil. Renova l’aire de totes les estades durant 10 minuts abans de la visita. A més, l’ús de bons ambientadors amb olor neutra ajuda a transmetre neteja i frescor al client.

 

L’olfacte durant la visita d’una compravenda és tan important que fins i tot experts aconsellen optar per olors més casolanes. L’olor de galetes acabades de fer o fins i tot posar la cafetera uns minuts abans. L’olor de cafè agrada gairebé tothom, fins i tot als que no en prenen, i a més estimula i reconforta, transmetent així sensacions positives en el comprador potencial.

 

Les mascotes fora de casa.

Les mascotes són un membre de la família més, però, quan es tracta de rebre compradors potencials és aconsellable que no siguin a casa. Hi ha diversos motius, entre ells l’olor. D’altra banda, les mascotes solen distreure i durant la visita l’objectiu és que el client pari atenció a l’habitatge. A més, sempre hi ha la possibilitat que al comprador no li agradin els animals i li provoquem una sensació negativa només entrar per la porta.

 

Els espais exteriors.

Són un gran valor afegit a qualsevol habitatge, però cal aprofitar-los. Un balcó, terrassa, jardí o hort, pot evocar una sensació negativa si l’espai està descuidat. Un balcó ben aprofitat, cuidat i decorat pot vendre molt més que una terrassa desordenada i descurada.

 

Què t’han semblat els nostres consells per enamorar el comprador de casa teva? T’han estat útils? Sí, t’ha agradat l’article, comparteix-ho!