Barcelona té un dels millors carrers del món

A finals d’agost l’edició internacional de la revista Time Out va publicar una llista del millors carrers de tot el món segons les votacions de l’enquesta que es fa a unes 20.000 persones a tot el món. I hi apareixia un de Barcelona entre els 33 carrers més votats, el carrer Comte Borrell.

La posició del carrer barceloní és la número 30 i el motiu principal pel que ha estat escollit, segons explica la publicació, és perquè té “tot el que un barceloní pot desitjar” des de bones llibreries fins a una bona oferta gastronòmica. A més a més, actualment és un carrer pacificat on es pot passejar sense problemes entre els arbres i els bancs, i això fa que sigui molt bulliciós però alhora tranquil per viure-hi.

Les tres primeres posicions al rànquing són la Rue Wellington de Montreal al Canadà per la gran oferta de bars i restaurants de qualitat, el Gertrude Street a Melbourne a Austràlia amb tot de botigues independents i establiments culturals, i el tercer el trobem a Glasgow la Great Western Road.

Si us agradaria viure en barris així només heu de contactar amb els nostres comercials de Barcelona (info@amatimmo.cat) que us ajudaran a aconseguir el vostre somni.