Les 10 millors piscines per refrescar-se els mesos d’estiu

Aquest any, més que mai, tenir una piscina privada o una comunitària és un plaer, i per aquest motiu us volem ensenyar les millors i més espectaculars piscines que tenim ja sigui el seu disseny o per la seva mida.
Si que és cert que en el cas de que sigui una piscina comunitària s’han establert unes normes de seguretat e higiene que cal seguir en la prevenció de l’expansió de la COVID-19.

19246- Impressionant finca amb jardí i pista de pàdel 

En un solar de 2013 m2 trobem aquest habitatge de 831m2 acompanyat d’aquesta espectacular piscina a Sant Cugat. A més a més també té una pista de pàdel, un hort i fins i tot un espai per la pràctica de golf.

27444- Quines vistes!

Aquesta piscina tan fantàstica d’ubica una casa de 420m2 de Barcelona. Es tracta d’una casa moderna, unifamiliar amb una zona enjardinada a la part posterior on es pot gaudir de la tranquil·litat. A la casa no hi falta de res, ascensor a cada planta, pàrquing, terrassa, projector i pantalla de cinema. Tot amb la millor orientació possible i amb unes vistes espectaculars de tota Barcelona i el Mediterrani.

27552- Casa adossada a les portes de Barcelona

Aquesta piscina comunitària tan especial forma part del recinte privat dissenyat pel prestigiós arquitecte Carlos Ferrater amb tot de cases unifamiliars adossades de 254m2 a Sant Just. Les cases dins del recinte amb una àrea boscosa, tenen 4 plantes i la façana frontal compta amb uns grans finestres que deixen passar tota la llum.

27352- Tranquil·litat amb vistes

Aquesta piscina privada la trobem a una casa unifamiliar als 4 vents de 450m2 a Sant Just. La casa per fora, i amb l’ajuda de la gran piscina, ja es veu espectacular, a més a més a la part posterior també hi ha un petit hort. Però al seu interior ens trobem amb un bon disseny i bona distribució i fins i tot un espai polivalent, un celler i un gimnàs, complementant tot el complex amb un garatge amb capacitat per 4 vehicles.

27338- Excel·lència en estat pur

La piscina de disseny d’aquesta casa d’Esplugues no ve sola, a la casa de 750m2 també trobem un gimnàs amb zona d’aigües, spa doble, sauna humida, piscina interior i font de gel. La casa de disseny minimalista és del reconegut arquitecte Josep M. Cartañà i ve equipada amb un control domòtic, plaques solars i ascensor interior. Però, a més a més, el jardí japonès ha estat dissenyat pel prestigiós estudi de paisatgisme de Mireia Ros.

27287- Gran mansió d’inspiració oriental

Aquesta piscina que dóna pas a la magnifica casa de 612m2 a la que pertany la trobem a Barcelona. Quan diem la paraula mansió no us enganyem, al seu interior hi trobem de tot: 9  habitacions, 6 banys, biblioteca, gimnàs, sauna, celler, barbacoa amb un ascensor per totes les seves plantes i amb plaques solars. El porxo que ens fa arribar aires d’orient és una de les seves parts més destacades del jardí.

26121- Excel·lent casa d’amplis espais

La piscina privada d’aquesta casa és fantàstica, igual que la casa a la que pertany ubicada a Sant Cugat de 461m2. Trobem amplis espais distribuïts en 3 plantes i un gran jardí reformat amb materials de qualitat.

25137- Promoció d’alt standing

Banyar-nos en aquesta piscina és el mateix que viure envoltat de disseny. La casa adossada d’obra nova de Sant Cugat té 570m2 i està equipada amb materials de màxima qualitat per un major confort amb el mínim consum. Trobem espais amplis i lluminosos amb el jardí on es troba la piscina i una terrassa amb molt bones vistes.

26184- L’illa del tresor

Aquesta piscina comunitària amb el seu jardí ve de la mà de un fantàstic àtic de 550m2 de 3 plantes a Barcelona. En un edifici amb servei de consergeria les 24h ens sorprèn aquest pis amb 5 habitacions i 6 banys amb una distribució racional i una preciosa concepció de l’espai.

22855- Exclusiva finca de disseny

La piscina completa la perfecció d’aquesta casa de 850m2 de Sant Cugat. La casa és un projecte dissenyat per l’arquitecte Joan Lao i compta amb 5 habitacions i 6 banys d’espais amplis, amb acabats d’un alt nivell i amb unes vistes increïbles. Per moure’s entre plantes tenim un ascensor que ens facilita la mobilitat fins al pàrquing on hi caben 5 cotxes.