Treballar a Amat: Coneixem a la Rosa Llorens, Assessora d’Assegurances

Soc la Rosa Llorens, Assessora d’Assegurances a Amat Immobiliaris.

 

Per tal s’assessorar noves comunitats, és interessant analitzar quines són les cobertures de l’actual assegurança i el preu, per comprovar que estiguin incloses les cobertures òptimes al preu més ajustat possible. En aquest sentit cal revisar les garanties una per una, ja que les companyies asseguradores, per tal de diferenciar-se de la competència, van traient nous productes al mercat, i és important estar al dia en aquest aspecte.

Un altre aspecte interessant de la meva feina és que em permet contactar amb moltes persones, tant els presidents de la comunitat de propietaris com els propietaris, i això sempre és enriquidor.

Mútua de Propietarios és la primera companya asseguradora que va néixer a l’estat espanyol, té 183 anys d’existència i això li permet anar sempre un pas endavant respecte als seus competidors, podent oferir productes innovadors a un preu molt competitiu. A més, els mediadors sempre estem informats de qualsevol canvi i rebem cursos de formació per tal de conèixer els productes i serveis de Mútua, fet que també es força estimulant.