VENUDA: Vistes espectaculars a la natura

Aquesta preciosa casa aïllada dotada amb excel·lents vistes i molt bona comunicació, es troba a 5 minuts caminat dels FFGC de la Floresta i amb fàcil accés Túnels de Vallvidrera, a pocs minuts de Sant Cugat.

Va ser visualitzada ,creada i dissenyada pels seus propietaris quan el solar era només un bosc i cada arbre i arbust va ser conservat i cuidat, amb la finalitat de donar forma al jardí que donaria en el futur suport a la casa. L’edificació va ser definida com una llar, on els seus habitants poguessin realitzar un creixement energètic i espiritual.

El lloc en el seu conjunt i amb els seus diferents espais, es van concebre amb criteris d’Harmonia i Feng Shui per convertir-lo en un Taller de Llum. Està distribuïda en 3 plantes diferenciant zona de dia i zona de nit, ambues molt funcionals amb espais molt amplis. A nivell de carrer trobem el gran saló menjador amb sortida a terrassa, cuina equipada i zona de safareig, i bany de cortesia. A la planta inferior 1 gran suite amb vestidor i bany, 3 habitacions dobles i 1 bany complet.

La casa disposa també d’una planta inferior de 110 m2, actualment diàfana, però amb totes les connexions i que té sortida a porxo i al fantàstic jardí amb precioses vistes. A més, compta amb un aparcament per a 2 cotxes a la mateixa parcel·la.

 

Ref.20797 – VENUDA

Veure més propietats