Conferència d’Imma Amat al Centre d’Estudis Monlau

El passat divendres Immaculada Amat va oferir una conferència als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat, així com de Gestió Administrativa del Centre Educatiu Monlau de Barcelona en el marc del programa “Escola i empresa” de la fundació FemCat, de la que Imma Amat n’és secretaria.

A la seva xerrada va oferir als alumnes eines per desenvolupar-se en el món laboral a partir de situacions reals, anècdotes, problemàtiques i estratègies.  Tot per mostrar la importància d’aportar valor afegit dins de l’àmbit comercial, del lideratge i del màrqueting en el món empresarial tenint en compte els valors de l’empresa i la necessitat de la personalització dels serveis.

Immaculada Amat participa activament en el programa “Escola i empresa” juntament amb d’altres 110 empresaris la missió del qual és mostrar la necessitat de l’empresa a la societat, despertar l’interès pel món de l’empresa entre els joves, oferir una visió d’empresa que sigui inspiradora i atractiva així com mostrar algunes de les habilitats que requereix un empresari.