Amat a la fira immobiliària de luxe de Shanghai

Avui us volem explicar que enguany anirem a la Luxury Property Showcase de Shanghai, una fira immobiliària especialitzada en el mercat de luxe que se celebrarà del 6 al 8 de desembre a la ciutat xinesa.

La fira ens servirà per donar a conèixer Amat Immobiliaris al mercat xinès i, sobretot, per presentar el nostre projecte Barcelona Second Home, del qual ja us vam parlar fa uns dies a un altre post del blog. Esperem que a Shanghai rebi tan bona acollida com al Barcelona Meeting Point, el mes passat, i també poder posar-nos en contacte amb posibles compradors xinesos.

A Shanghai hi anirem com a membres de Prestige MLS, una organització immobiliària de luxe que treballa a 22 països i de la qual formem part des d’abril d’aquest any. L’objectiu de Prestige MLS és unir els esforços de diverses agències immobiliàries com Amat a tot el món i fomentar-ne la col·laboració.

I per això al blog de Prestige MLS han fet una entrevista al Guifré Homedes, director de les oficines d’Amat a Barcelona, sobre per què és important anar a la Xina. S’hi explica que per a un comprador xinès un habitatge a Catalunya no només significa una bona inversió, sinó que és un bon lloc per venir a viure.