Barcelona Second Home

Al Barcelona Meeting Point d’enguany vam presentar Barcelona Second Home, un dels nostres projectes per obrir el sector immobiliari a nous mercats com el xinès, i vam quedar molt satisfets amb la bona acollida que va rebre. Amb el post d’avui volem explicar-vos en què consisteix aquesta nova iniciativa d’Amat.

Barcelona Second Home és un portal de venda d’immobles a Catalunya dirigit al mercat xinès, creat per Amat en col·laboració amb diversos empresaris catalans amb experiència a la Xina.

La finalitat és oferir a possibles compradors xinesos un full service: des de la cerca d’un immoble fins als tràmits necessaris per instal·lar-se a Catalunya i, fins i tot, assessorament per a facilitar la integració, com obrir un compte bancari i altres serveis d’acompanyament.

La pàgina web està disponible en anglès i xinès i aporta tota mena d’informació tant dels més de mil habitatges que s’hi ofereixen com del que cal saber per viure a Catalunya (educació, sanitat, serveis, seguretat…).

A més, al voltant de la web també hem creat una xarxa de col·laboradors i prescriptors a les principals ciutats xineses que recomanaran els nostres serveis a potencials clients.

Si voleu veure el que han dit els mitjans sobre Barcelona Second Home, aquí teniu alguns enllaços interessants:

  • La Vanguardia: Amat i diversos industrials s’alien per captar inversors a la Xina
  • Expansión: Amat aprofita la ‘golden visa’ per guanyar clients
  • Tot Sant Cugat: Vendre pisos de Catalunya a xinesos
  • La Xarxa: Entrevista a Guifré Homedes, director de l’oficina d’Amat a Barcelona, sobre els nous projectes internacionals d’Amat
  • Ajuntament de Barcelona: Nadia Massagué, responsable de Luxury, parla del Barcelona Second Home al Barcelona Meeting Point