3 escales de disseny que et sorprendran

 In Arquitectura i decoració, Sense categoritzar

Les escales de disseny són tan variades com l’arquitectura de cadascuna de les propietats on es troben. Per això hem volgut seleccionar diversos estils d’escales que es troben a les propietats que actualment tenim en cartera.

  • La clàssica

 

Una escala preciosa amb baranes fetes de ferro forjat amb motius clàssics que seria perfecta a cases amb decoració clàssica. Els esglaons, de marbre, són d’una qualitat excepcional i no podia ser d’una altra manera per tal de complementar tot l’estil de l’estructura. Aquesta escala es troba a una casa a Sant Cugat del Vallès amb més de 500 m2.

  • La moderna

 

En aquest cas l’escala forma part de la mateixa decoració ja que ocupa una bona part de la sala menjador. Així doncs, s’ha optat per un disseny modern i el més semblant possible a l’espai que ocupa. De fet, el parquet i l’escala es mimetitzen perfectament per tal de semblar part d’una sola peça. A més,

el fet de no tenir barana als dos costats també disfressa la seva estructura com a escala al mateix espai.

Aquesta es troba a una propietat al barri de Pedralbes, la zona alta de Barcelona. Una casa de més de 600 m2 de terreny amb jardí i piscina privats.

  • L’original

 

Tot i que la seva estructura la podríem qualificar com a a “vintage”, no deixa de ser original. No és una escala de cargol, tot i que podria incloure’s a dins del seu estil. El més original és la cadena que passa pel forat de l’escala i que crea un efecte decoratiu però que es tracta d’una làmpada que va directa a la planta baixa.

Aquesta casa es troba a Sant Cugat en una zona residencial i es tracta d’una vila amb molta personalitat.

 

Recent Posts

Leave a Comment