3 escales de disseny que et sorprendran

Les escales de disseny són tan variades com l’arquitectura de cadascuna de les propietats on es troben. Per això hem volgut seleccionar diversos estils d’escales que es troben a les propietats que actualment tenim en cartera.

  • La clàssica

 

Una escala preciosa amb baranes fetes de ferro forjat amb motius clàssics que seria perfecta a cases amb decoració clàssica. Els esglaons, de marbre, són d’una qualitat excepcional i no podia ser d’una altra manera per tal de complementar tot l’estil de l’estructura. Aquesta escala es troba a una casa a Sant Cugat del Vallès amb més de 500 m2.

  • La moderna

 

En aquest cas l’escala forma part de la mateixa decoració ja que ocupa una bona part de la sala menjador. Així doncs, s’ha optat per un disseny modern i el més semblant possible a l’espai que ocupa. De fet, el parquet i l’escala es mimetitzen perfectament per tal de semblar part d’una sola peça. A més,

el fet de no tenir barana als dos costats també disfressa la seva estructura com a escala al mateix espai.

Aquesta es troba a una propietat al barri de Pedralbes, la zona alta de Barcelona. Una casa de més de 600 m2 de terreny amb jardí i piscina privats.

  • L’original

 

Tot i que la seva estructura la podríem qualificar com a a “vintage”, no deixa de ser original. No és una escala de cargol, tot i que podria incloure’s a dins del seu estil. El més original és la cadena que passa pel forat de l’escala i que crea un efecte decoratiu però que es tracta d’una làmpada que va directa a la planta baixa.

Aquesta casa es troba a Sant Cugat en una zona residencial i es tracta d’una vila amb molta personalitat.