Promoció d’obra nova al Parc de la Remunta

Si estàs buscant estrenar un pis totalment nou per a tu, aquesta és la millor oportunitat que et pots trobar. Els pisos de la Promoció del Parc de la Remunta ja s’estan començant a entregar, però encara ens en queden uns pocs que podrien ser el què estàs buscant.

Són pisos ubicats al costat del Parc de la Remunta al centre de L’Hospitalet de Llobregat que tenen entre 67 i 124m2 i que es venen des de 250.000€. Trobem habitatges de 2 a 4 habitacions exteriors, amb 2 lavabos, àmplies terrasses i acabats de primera qualitat. Amb una zona comunitària amb piscina i zona enjardinada, i places d’aparcament i trasters. Tenen un A d‘eficiència energètica i un G4 de del GreenDex, tot i que tenen un parc amb zones verdes al just al costat.

 

La zona on s’ubiquen és un lloc amb molta tranquil·litat i amb bones comunicacions, està a pocs minuts de l’estació de Renfe, de la parada de metro Rambla Just Oliveras i del centre de L’Hospitalet, a part d’estar a prop dels principals eixos viaris com la Ronda de Dalt, la Ronda Litoral i la C31.

 

Si estàs interessat, ara pots visitar el pis d’exposició per veure com són els pisos d’obra nova del Parc de la Remunta o contactar amb nosaltres per a més informació.