Treballar a Amat: coneixem la Irene i la Mari Carmen, de comptabilitat

El departament de comptabilitat d’Amat està format per 5 persones que treballen des de l’oficina de Sant Just. Avui us volem presentar dues d’elles: la Mari

Mª Carmen Vega

Carmen Vega i la Irene Melendez. Ambdues porten més de 10 anys al departament i són una peça important, tant com la resta, del bon funcionament d’Amat Immobiliaris. La Mari Carmen sent que, per ella, “el departament té una importància infinita per a l’empresa”. Porta 14 anys treballant en comptabilitat, on va començar arxivant i, avui en dia, està “súper orgullosa” del que ha aprés “gràcies al que l’han ajudat els seus companys”, diu.

Ara mateix estic bastant centrada en portar la conciliació de diversos comptes bancaris, però la meva feina té molta varietat. El dia a dia és intens:pagar impostos, descarregar el fitxer de la NQ43, diari de caixa, periodificar tant en comunitats com a finques,… I, si vols, et faig un cafè sense cap problema!” 

“M’agrada la meva feina i m’agrada el meu departament” Mª Carmen Vega

Irene, porta 18 anys. “El temps passa molt de pressa!”, exclama. Diu que ha viscut molts canvis, tant interns com externs, però sempre per anar creixent.

“Actualment genero tot el tema de la facturació als nostres clients, tot el que automàticament no es pot fer. Gestiono l’enviament de fitxers, cobraments i pagaments, així com comptes d’alguns clients”.

“A nivell intern gestiono també el control de diferents comptes comptables, amb un volum descomunal!

Irene, tot i tenir aquest volum, està molt còmoda formant part del departament comptable junt amb els seus altres companys.

Amés de tot això, s’ha de comptar amb les consultes internes per a d’altres departaments d’Amat. Tot i així, el que més li costa d’assumir són les obres/reformes: “Ja en porto dues i ves a saber si caurà alguna més!”