Dos dies i dues celebracions cabdals per Amat

Aquesta setmana ha estat molt intensa a Amat Immobiliaris. Els passats 10 i 11 de juliol hem celebrat dos esdeveniments cabdals per a la nostra empresa que han confluït aquest 2018.

Per una banda, el 70è aniversari de la fundació d’Amat Immobiliaris i, per l’altra, la inauguració de la nova seu corporativa a Barcelona.

El gran nombre d’assistents, més de 200 finalment, ens va obligar a organitzar l’acte dos dies seguits per tal de donar cabuda a la demanda d’assistents entre autoritats, clients, col·laboradors i amics que no es volien perdre l’esdeveniment.

Ha estat l’oportunitat perfecta perquè tothom pogués visitar les nostres noves oficines a Via Augusta 3, que passen a ser la nova seu corporativa d’Amat, i també la de dedicar un últim reconeixement públic a la primera generació, la nostra àvia Concepció Amigó, que ens va deixar al setembre del 2017 i es va fer càrrec d’Amat Immobiliaris des de la mort del seu marit i fundador Joan Amat. L’acte ha estat conduït per la tercera generació que, des de gener del 2018, dirigeix l’empresa.

Com sempre fem en qualsevol acte que organitzem, la cultura ha estat una de les parts més destacades. Aquest cop hem comptat amb dos recitals extraordinaris. El primer dia ens va enamorar la veu de Gemma Humet, acompanyada del músic Toni Xuclà, i el segon dia ens va emocionar la fusió entre poesia i música flamenca conduïda per Silvia Bel.

Esperem que aquests recitals hagin estat del gust de tots els assistents i, una vegada més, els agraïm la seva companyia i suport en aquests moments tan importants per la nostra història com a empresa familiar.

GALERIA DE FOTOS

Guifré Homedes Amat

Director General