VENUT: Un magnífic pis amb terrassa per gaudir amb família i amics

A l’hora d’escollir una llar cada família imposa criteris concrets que varien molt d’unes a altres. Poden ser les habitacions, la il·luminació, localització,… Però per a moltes que disposi d’espais exteriors per gaudir en família o amb amics és imprescindible.

Per aquests perfils aquesta propietat és perfecta!

 

A Esplugues, un municipi tranquil, familiar i molt a prop de la ciutat de Barcelona es troba aquesta finca seminova amb l’habitatge que ens ocupa, un pis amb terrassa, de 100 m2 amb 3 dormitoris. Un d’ells doble amb vestidor i 2 individuals amb armaris encastats.

Aquesta preciosa planta baixa compta també amb un menjador-sala d’estar de 25 m2 amb sortida a la meravellosa terrassa de la que us parlàvem al principi. Una terrassa ample, de 16 m2, per decorar al gust del propietari.

Cal destacar que la cuina està totalment equipada, excepte la rentadora, i disposa d’entrada directa a un pati de llums. A més, destaquem tots els seus acabats d’alta qualitat, aire condicionat i calefacció centralitzats, tancaments d’alumini, terres de parquet i persianes elèctriques.

A més, disposa de pàrquing inclòs!

Ref. 23651 – VENUT

Veure més propietats