2018, un any trascendental per Amat Immobiliaris

 2018 comença carregat de novetats a Amat, que viurà un període de canvis transcendentals a tots els nivells. L’empresa, fundada el 1948 per Joan Amat, pare d’Immaculada i Joana Amat, compleix 70 anys i, a la vegada, culmina el seu relleu generacional.

Fa exactament 70 anys, Joan Amat va obrir Finques Amat, una oficina d’administració de finques a Sant Just Desvern. Quatre anys més tard, la seva sobtada mort va precipitar que la seva dona, Concepció Amigó, decidís agafar les regnes i tirés endavant el negoci. Va ser als anys 60-70 quan es produeix el primer canvi generacional amb la incorporació de les filles, la Immaculada i la Joana Amat a l’empresa assumint-ne la direcció.

Ara, al 2018, celebrem el 70è aniversari coincidint amb un altre relleu generacional que comporta el canvi de direcció a Amat Immobiliaris. Guifré Homedes, fill d’Immaculda Amat, passarà a dirigir l’empresa familiar. Guifré, enginyer industrial de formació, va entrar a l’empresa familiar el 2010 per dirigir l’oficina comercial que en aquells moments s’obria a Barcelona.

A aquests fets s’hi suma l’obertura d’una oficina nova a Sant Cugat, on s’han unificat les dues que ja existien en un nou local més gran i amb una millor localització al centre de la població per poder millorar el servei als clients, i una altra a Barcelona. Aquesta última se situa a Via Augusta amb Diagonal, una localització estratègica d’un local de 370 m2 que a collirà a 22 persones, l’obertura del qual es preveu el primer trimestre de 2018.