Xerrada d’emprenedoria dins els marc “Escola i Empresa”

El dia 2 de novembre de 2017, com cada curs, Immaculada Amat va oferir una xerrada d’emprenedoria, valors empresarials i la seva trajectòria empresarial a l’Institut Jaume I de Salou.

La visita s’emmarca dins el projecte Escola i Empresa de l’Associació FemCat amb la què Immaculada Amat, co-directora d’Amat, i Guifrè Homedes, Director de l’oficina de Barcelona, col·laboren des de fa aproximadament 6 anys. L’objectiu primer d’aquesta xerrada d’emprenedoria és promoure l’esperit emprenedor dels alumnes assistents.

Durant la xerrada d’emprenedoria es van destacar alguns dels valors i estratègies principals d’Amat per tal de consolidar-se i ser una empresa d’èxit al sector immobiliari, com ara: l’observació, l’anàlisi del mercat i el treball constant.

Immaculada Amat va ressaltar que “la formació dels empleats, l’entusiasme i la innovació ens han fet referents en el sector”. La imaginació per abordar cada nou repte, incorporar nous recursos tecnològics per oferir comoditat, eficàcia i qualitat als serveis han aconseguit que Amat ocupi un espai privilegiat al mercat immobiliari.

La xerrada d’emprenedoria va resultar tot un èxit d’assistència.