VENUDA: Un racó de pau a la ciutat

En un edifici Modernista del segle XX construït pel conegut arquitecte Goday, al centre del barri de Sant Andreu del Palomar, un barri familiar que conserva el seu esperit de població, s’ubica aquest espectacular pis, totalment reformat. La finca ha estat catalogada per l’Ajuntament tant pel seu valor estètic com arquitectònic.

La propietat és l’últim pis i està completament llest per estrenar. En la rehabilitació integral de la finca s’ha instal·lat un ascensor que va des de la planta carrer fins al terrat, on es pot gaudir d’unes vistes impressionants de la ciutat des de cadascuna de les terrasses privatives de cada veí, a més de la terrassa comunitària i la piscina d’aigua salada.

L’habitatge consta de 90m2. Disposa de 3 habitacions, una en suite, totes elles amb armaris encastats, sala menjador amb balcó, cuina i 2 banys complets.

Acabats d’alt standing, doble vidre, terres de fusta de roure massís flotant, AACC fred i calor Daikin, acabats en bany i cuina de Silestone, aixetes Hangrohe.

I possibilitat de places d’aparcament a la finca de davant!

Ref. 23319 – VENUDA

Veure més propietats