Immaculada i Joana Amat recullen el Premi Personalitat CECOT

Immaculada i Joana Amat van ser guardonades el passat dia 6 d’octubre amb el Premi Personalitat CECOT, Patronal de l’Empresari, per la seva trajectòria al món empresarial i ahir a la nit, 23 d’octubre, van poder recollir el guardó a la Nit de l’Empresari, un punt de trobada social per empresaris d’arreu del país, que va tenir lloc al Teatre Nacional de Catalunya, on van assistir grans empresaris del teixit català.

La Nit de l’Empresari, que vol ser un reconeixement a empreses, institucions i persones que han destacat per la seva contribució al desenvolupament econòmic del país, celebrava ahir la seva 23ena edició amb la presència destacada del President Puigdemont i d’altres autoritats com la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, el regidor d’Empresa i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom; els consellers de la Generalitat de Catalunya: Meritxell Borràs, Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Santi Vila, Conseller d’Empresa i Coneixement, Josep Rull, Conseller de Territori i Sostenibilitat, Meritxell Serret, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Dolors Bassa, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies. També assisteix la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i els alcaldes i alcaldesses de Barberà del Vallès, Matadepera, Sentmenat, Ullastrell i Olesa de Montserrat. També han confirmat representants municipals d’altres poblacions del Vallès com Terrassa, Sant Cugat, o Sant Quirze. També hi participaran els presidents del Port de Barcelona i del port de Tarragona, Sixte Cambra i Josep Andreu.

El sopar també ha comptat amb la participació de nombrosos representants empresarials d’organitzacions com les Cambres de Comerç de Terrassa i de Sabadell, Fagem, Fecic, FemCat, Gremi de constructors de Barcelona, UEP, UEA, Amec, Associació empresarial Sant Cugat, Patronal metal·lúrgica del Bages, Centrem, Comertia, representants de col·legis professionals catalans com el d’advocats, enginyers, d’economistes, d’aparelladors, entre altres entitats. També assisteixen els representants de CCOO i d’UGT al Vallès Occidental. Directors/es d’empreses i entitats de referència com ara HP; Grup Uriach; ENDESA a Catalunya; SEAT; Parlem Telecom; ONCE; Helvetia; Lavinia; CaixaBank; Movistar; entre molts altres. Representants d’universitats catalanes com l’UAB, l’UVIC i la UPC i de les principals escoles de negoci de Catalunya també han confirmat la seva assistència, així com diputats dels diferents partits polítics de l’arc parlamentari català com D. Bonvehí, C. Campuzano, À. Ponsa o Marta Pascal del PDECat, J. Capdevila i E. Capella, d’ERC, A. Romero del PSC o L.Vilchez de Ciutadans.

La nit ha estat marcada per la situació política actual del país. Durant l’acte, Imma i Joana Amat, han demanat la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que, segons han dit, estan empresonats per les seves idees polítiques. Aquesta defensa ha anat seguida d’una ovació per part dels aproximadament 600 empresaris que eren a l’acte. Els empresaris també han fet declaracions sobre la fugida d’empreses de Catalunya al TN Vespre de TV3.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-vespre/que-diuen-els-empresaris-sobre-la-situacio-politica/video/5696825/

Els següents mitjans recullen la noticia:

Via Empresa ‘La Nit de l’Empresari més reivindicativa’

Tot Sant Cugat ‘Cecot reconeix la trajectòria professional de les empresàries Imma i Joana Amat’

FIDEM ‘ Entrega de premis CECOT a Immaculada i Joana Amat’

El Periódico ‘Premios para superar límites’

Ara.cat ‘Llarga ovació dels empresaris de CECOT al President Puigdemont’

El Temps ‘La ‘Nit dels Empresaris’ esdevé un clam pel diàleg’

Món Terrassa ‘ El TNC acull la 23a Nit de l’Empresari de la Cecot Terrassa’

La Vanguardia ‘Farggi La Menorquina y el CN Sabadell, entre los premiados en la Nit de l’Empresari de Cecot’

VilaWeb ‘Les empresàries Joana i Inmaculada Amat, guanyadores del Reconeixement Cecot a la personalitat 2017’

El Español ‘Puigdemont, aclamado en la Nit de l’Empresari de Cecot’