Immaculada i Joana Amat, Premi Personalitat per CECOT

El passat dia 6 d’octubre el CECOT (Confederació Empresarial Comarcal de Terrassa), associació empresarial multisectorial, ha guardonat a Immaculada i Joana Amat amb la categoria Personalitat dels Premis CECOT que atorga cada any, per la seva trajectòria professional.

El jurat d’aquesta edició dels Premis CECOT, format per més de 20 professionals de sectors com l’empresarial, educatiu, cultural o social, ha fallat en favor d’Amat amb un guardó que en darreres edicions ha recaigut en personalitats com Joan Uriach i Marsal, empresari i president de la Fundació Uriach 1838;  Álex Cruz, president i conseller delegat de Vueling;  Víctor Grifols, president de Grifols, SA o Enric Crous, director general del Grup Damm; entre d’altres.

Els Premis CECOT són uns dels reconeixements més ben valorats per la societat catalana i les co-directores Immaculada i Joana Amat ho han rebut amb molta il·lusió. Amb aquest premi es reconeix la gestió que han fet al capdavant d’Amat fent d’aquesta una organització de referència al sector immobiliari gràcies als seus valors i col·locant la satisfacció del client com a primer objectiu partint de l’ètica empresarial, la transparència, la qualitat i la innovació en els seus processos.

Tot i que ja s’ha fet pública la llista de guardonats, no serà fins el proper 23 d’octubre que es farà entrega dels Premis CECOT en el transcurs de la celebració de la 23a Nit de l’Empresari, el proper dilluns 23 d’octubre de 2017, al Teatre Nacional de Catalunya.