VENUDA: Elegant clasicissme contemporani

Situada a la zona de Can Melich, trobem aquesta propietat de 560 m2 de superfície construïda, sobre una parcel·la de 710 m2 que sedueix pels seus espais amplis i lluminosos i per la seva racional distribució.

Com una elegant ària, la composició d’aquesta casa gira entorn del seu preciós jardí de 150 m2 i a la sosegant naturalesa del seu entorn, des del seu ampli i lluminós saló amb xemeneia, la moderna i renovada cuina, fins al distingit menjador. Sense oblidar l’encantador porxo, promesa i escenari d’inoblidables moments.

La casa es distribueix en tres plantes i un soterrani/pàrquing de quatre generoses places, celler, i els equips tècnics que faciliten el perfecte condicionament de la propietat (calefacció a gas per radiadors en totes les estades, aire condicionat per conductes.

Planta baixa

El rebedor ens distribueix a l’escala que ens conduirà a les plantes superiors, al pàrquing i al saló. Ens interessa d’aquest últim la seva àmplia disposició i la seva lluminositat a través dels seus grans finestrals que ens mostren el porxo, àrea enjardinada i la piscina.

Annex a est, el bonic jardí zen que acompanya al menjador no ha de distreure’ns de l’elegant estada que conforma i de la còmoda relació que manté amb la moderna i funcional cuina.

Primera planta

Compta amb dues habitacions dobles i una espectacular master suite on el disseny i l’elegància competeixen entre si, tota ella embolicada amb materials de la més excelsa qualitat. Les habitacions comparteixen un bany complet de novíssima factura. També en aquesta planta podem gaudir d’una àmplia terrassa, convenientment condicionada per gaudir d’ella tot l’any.

Segona planta

Ens presenta la joia de la corona. Es tracta d’un espai diàfan amb vistes panoràmiques, acollidora xemeneia i elegants finestres en parets i sostres. L’ús que es vulgui donar a aquest espai està en els límits de la seva imaginació.

Ref. 22046 – VENUDA

Veure més propietats