Visita al congrés CAI a Las Vegas

A principis de mes vam ser presents a la trobada anual del CAI (Community Associations Institute), la institució que reuneix els Administradors de Comunitats dels EEUU, en aquesta ocasió a Las Vegas, amb més de 2.000 assistents.

Vam poder conviure i compartir experiències amb administradors dels diferents estats, així com en un apartat internacional amb gent de Canadà, Austràlia, Japó, Brasil, Dubai i Sud-Àfrica.

Durant 4 intensos dies es va parlar de molts temes, veient com compartim moltes de les problemàtiques presents a les comunitats i aprenent com es gestionen arreu.  Temes com ara la seguretat, l’ús de drons, el lloguer turístic i com aquest afecten als veïns i els edificis, o les xarxes socials aplicades a les comunitats, entre molts d’altres, sense oblidar l’estrella del Congrés, el Fons de reserva a 30 anys pel manteniment dels immobles, la gran importància del qual compartim des de sempre.

A més, la gran oportunitat de visitar les oficines d’administradors de la zona, la visita a una comunitat amb un total de 650 pisos i a una altra de 2.001 cases.  Unes dimensions força diferents a les d’aquí, però al cap i a la fi, moltes similituds.

Molt agraïts a tots els presents per la gran transparència i complicitat.

Joana Amat

Co-directora