Territori Special compta amb més de 900 participants

Aquest diumenge s’ha celebrat el Territori Special, unes olimpíades inclusives per discapacitats intel·lectuals, que hem patrocinat des d’Amat, amb les que es vol fomentar la integració en l’esport i donar visibilitat a la importància de l’esport en aquestes persones. Amat Immobiliaris hem estat patrocinadors de l’esdeveniment, que ha tingut un èxit rotund.

L’acte va acollir prop de 900 persones entre esportistes, entrenadors, familiars, voluntariat,… I també ha comptat amb presència internacional, com és Special Olympics Andorra i Polisportiva Olimpia Onlus i les Comunitats Autònomes de Madrid i València, així com un gran nombre de públic santjustenc.

Durant tot el dia es van desenvolupar campionats de bàsquet (Complex Esportiu Municipal La Bonaigua, amb més de 500 esportistes, ciclisme (Parc Ciclista del Llobregat), amb 21 participants, i tennis (Mèlich Sports Club), amb uns 40. A més dels jocs, al “Village”, a la Bonaigua, es va instal·lar un punt de trobada i esbarjo amb activitats lúdiques com taekwondo, zumba, tallers de maquillatge, inflables, personatges d’Star Wars i d’altres activitats per a tota la família.

L’alcalde de Sant Just, Josep Perpinyà, el president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau i la presidenta de la Federació ACELL, Marina Gómez, han estat presents durant tota la jornada donant medalles i trofeus a tots els nostres esportistes. Els padrins d’honor del Territori Special, l’ex jugador de bàsquet, Roger Grimau i la ciclista Marta Vilajosana, també han acompanyat als participants.