Amat Immobiliaris hem estat guardonats amb el segell EQAMOB & CO

El passat dimarts 9 de maig vam ser guardonats amb el segell de qualitat EQAMOB & CO, que reconeix i destaca el compromís de les empreses implicades en la formació de les persones al fomentar la mobilitat en l’educació i la formació professional entre d’altres països europeus. Va ser l’Institut Francesc Ferrer i Guàrdia ens va proposar com a mereixedora d’aquest segell de qualitat per la nostra tasca, acollint alumnes d’altres països per realitzar les seves pràctiques formatives.

L’acte ha comptat amb la presència d’altres 27 empreses també guardonades comptat amb un total de 70 estudiants acollits de 7 països europeus diferents.

El segell EQAMOB & Co ha estat desenvolupat per un consorci internacional (compta amb membres d’Àustria, Bèlgica, Catalunya, França, Islàndia i Itàlia) en el marc d’un projecte co-finançat per la Comissió Europea, l’objectiu principal del qual és la millora de la qualitat de les experiències de mobilitat internacional dels joves europeus en formació professional. Aquest reconeixement dóna fe de l’alta qualitat de l’experiència professional que la seva empresa ha proporcionat recentment a estudiants o aprenents europeus, sempre en col·laboració amb el centre de formació català, adjudicador de la distinció.

A més de nosaltres, les empreses que han estat guardonades són les següents: Frapont de Barcelona, Museu Marítim de Barcelona, Impex Consultores SL de Barcelona, Moldtrans SL de Montcada i Reixac, Shophunters SL de Barcelona, Hotel Carlemany de Girona, Restaurant Divinum de Girona, Ajuntament de Girona, Auto Girona Mazda de Fornells de la Selva, Auto Taller Alacalà de Girona, Santiago Juandó Renault de Fornells de la Selva, Serveis Panella S.L de Riudellots de la Selva, Perruqueria Christian de Figueres, Perruqueria D’ara de Figueres, Perruqueria Livi’s de Figueres, Perruqueria Vilagran de Figueres, Hospital sociosanitari Mutuam Girona de Girona, Residència per a la gent gran – Sanitas Gerunda de Girona, Tecno-Elèctric Girona de Vilablareix, Rental Forklifts Europe SL de Vila-sana, Tallers A. Miquel de Sidamon, Eco Her & Beauty de Tarragona, Oktober Perruquers de Tarragona, Peluqueria Fashion de Tarragona, BASF Española SL de Tarragona, Dow Chemical Iberica SL de Tarragona.