Amat patrocinadors de la presentació de “Rosa de Cendra”, de Pilar Rahola

 

Dissabte 6 va tenir lloc la presentació de “Rosa de cendra”, l’última novel·la de Pilar Rahola i Premi Ramón Llull 2017, al Cafè-Auditori de Sant Cugat del Vallès. L’acte, patrocinat per Amat i conduït pel periodista Josep Maria Vallès, director del Diari de Sant Cugat i de la revista TOT Sant Cugat, va ser tot un èxit amb més d’un centenar de persones.

Durant la presentació, Rahola va parlar sobre la seva obra i es va pronunciar sobre el procés sobiranista de Catalunya des d’una posició optimista. La periodista opina que Catalunya avança però que actualment existeix un “estrès judicial que cansa fins i tot a jutges i fiscals”.

“Rosa de cendra” és un llibre ambientat en la Setmana Tràgica de Barcelona, on dóna vida a personatges històrics i que relata amb molts detalls. Rahola admet que li agrada jugar amb la literatura i amb la història, però sent fidel als fets que Catalunya va viure. La novel·la de la periodista va ser el segon llibre més venut de ficció en català el dia de Sant Jordi d’aquest any segons el gremi de llibreters de Catalunya.

D’esquerra a dreta: Ramon Grau, President de Premsa Local Grup de Comunicació i Editor de Via Empresa, Pilar Rahola, Immaculada Amat, co-directora d’Amat Immobiliaris i Josep M. Vallès, director del Diari de Sant Cugat i de la revista TOT Sant Cugat